Skip to content
Upcoming

Hoe maak jij het meeste kans op de Trophy Room Air Jordan 1 Retro High OG?

9 februari 2021 15:50
Hoe maak jij het meeste kans op de Trophy Room Air Jordan 1 Retro High OG?

Hoewel we al langer dan een jaar op de Trophy Room x Air Jordan 1 Retro High OG wachten, lijkt de release steeds dichterbij te komen. Ook is het al enige tijd bekend dat de sneaker in zeer beperkte oplagen zou verschijnen, namelijk maar 12.000 paartjes wereldwijd. Nu lijkt het waarschijnlijk onmogelijk om een W te pakken, maar niks is onmogelijk. Benieuwd naar hoe jij de meeste kans maakt op een W? Lees snel verder…

Trophy Room is een sneaker boetiek die werd opgericht door Michael Jordan zijn eigen zoon, Marcus. De boetiek is gevestigd in Florida en heeft al enkele samenwerkingen met Jordan Brand achter hun naam staan, wat natuurlijk niet heel onlogisch is. Zo heeft Trophy Room het Air Jordan 23 silhouet onder handen genomen en ook de Air Jordan 5. Momenteel betaal je meer dan €1000,- resell voor een paartje en wij verwachten dat de resell nog vele malen hoger zal zijn voor de aankomende Air Jordan 1. Aangezien deze release zeer gehyped is en in zeer beperkte oplagen zal verschijnen.

Trophy Room x Air Jordan 1 Retro High OG | DA2728-100

Als we onze focus leggen op de Air Jordan 1 zal de colorway gelijk de aandacht trekken. Er is namelijk gebruik gemaakt van de klassieke ‘Chicago’ colorway uit ’85. Daarnaast beschikt het silhouet ook over vergeelde zolen die de sneaker een populaire vintage look geeft. Op de insoles van de sneaker is de logo patch op een throwback-achtige stijl verwerkt. Onder de midsole loopt een rubberen, doorzichtige outsole waar vier sterren door te zien zijn in rode en blauwe kleuren. Deze sterren zijn ook verwerkt in de tenues van de All-Star games. Om het design af te maken zijn er op de hielen van beide schoenen het signature van Michael Jordan verwerkt.

Het was onduidelijk of de samenwerking wel een officiële release zou zien in februari, maar we hebben goed nieuws. Morgen, 10 februari 2021, zal de Trophy Room x Air Jordan 1 Retro High OG ‘Freeze Out’ releasen via een raffle op trophyroomstore.com. Je hebt van 16:00u tot 17:30u (Nederlandse tijd) de tijd om je in te schrijven voor de raffle. Scroll naar beneden voor foto’s en houd onze Instagram in de gaten voor meer informatie. Check ook dagelijks Sneakerjagers voor het laatste nieuws over sneakers.


Trophy Room x Air Jordan 1 Retro High OG 'Freeze Out'
Trophy Room x Air Jordan 1 Retro High OG 'Freeze Out'
Trophy Room x Air Jordan 1 Retro High OG 'Freeze Out'
Trophy Room x Air Jordan 1 Retro High OG 'Freeze Out'