Skip to content
Upcoming

Is de Trophy Room Air Jordan 1 High de meest gehypte release van 2021?

29 januari 2021 17:03
Is de Trophy Room Air Jordan 1 High de meest gehypte release van 2021?

We zien de beelden al maanden rond gaan van de opkomende Trophy Room x Air Jordan 1 High. Deze versie van de Air Jordan 1 High is nu al één van de meest gehypte releases van 2021. Met een mogelijke releasedatum in februari zijn de officiële afbeeldingen nu naar buiten gekomen. De sneaker komt in de bekende ‘Chicago’ colorway, maar geeft Trophy Room zijn eigen draai aan het model.

Trophy Room is een sneaker boutique opgezet door Marcus Jordan, zoon van Michael Jordan. De winkel is geïnspireerd op Michael Jordan’s trofee kamer die zich bevind het het huis van MJ. Dit is niet de eerste keer dat Trophy Room de samenwerking is aangegaan met Jordan Brand. Zo brachten de twee in 2016 een Air Jordan 23 uit en in 2019 de populaire Air Jordan 5. De Trophy Room x Air Jordan 5 wordt nu voor €1000+ verkocht op StockX en kunnen we de prijzen van de Air Jordan 1 High ook zo hoog worden.

Trophy Room x Air Jordan 5 ‘Ice Blue’

Trophy Room x Air Jordan 1 High | DA2728-100

De colorway is geïnspireerd op de 1985 Air Jordan 1 High ‘Chicago’. De bekende combinatie van wit, Varsity Red en zwart wordt gebruikt op de sneaker met enkele sail details op de zool. Toch heeft Trophy Room de sneaker een luxe uitstraling gegeven. Het witte leer dat wordt gebruikt op de basis wordt gecombineerd met glitterend rood leer. De zwarte stitching die is de vinden op de OG Air Jordan 1 Chicago, is dit keer wit gemaakt. Één van de beste details op de sneaker is te vinden op de zijkant van de hiel. Hier is namelijk de handtekening te vinden van Michael Jordan. Een doorzichtige outsole laat rode en blauwe sterren zien, met het Trophy Room logo geplaatst op de insole.

Er komen in totaal maar 12,000 paar uit van de Trophy Room Air Jordan 1 High, vrijwel onmogelijk om een win te pakken dus. De releasedatum is nog niet bekend gemaakt voor de sneaker, maar wordt ergens in februari verwacht. Bekijk hieronder de afbeeldingen en download de Sneakerjagers app om altijd op de hoogte te zijn van het laatste sneaker nieuws, releases en shockdrops.


Trophy Room x Air Jordan 1 High OG SP

DA2728-100 · Prijs vanaf €855,-

Naar alle aanbieders
Trophy Room Air Jordan 1
Trophy Room Air Jordan 1
Trophy Room Air Jordan 1
Trophy Room Air Jordan 1
Images by Nike