Skip to content
Upcoming

Naast de Air Force 1 krijgt ook de Nike Air Max 95 een ‘Triple Red’ colorway

29 januari 2020 14:15
Naast de Air Force 1 krijgt ook de Nike Air Max 95 een ‘Triple Red’ colorway

Eerder zagen we al een Nike Air Force 1 verschijnen die een ‘Triple Red’ colorway mocht ontvangen. Op dit moment zijn er foto’s verschenen van een Nike Air Max 95 die deze kleur ook mocht ontvangen. Nu heerst natuurlijk iedereen de vraag: Gaat Nike een ‘Triple Red’ Pack uitbrengen? Dit zou namelijk wel de kers op de taart zijn bij deze colorways.

Nike Air Max 95 ‘Triple Red’ | Closer look

Net zoals bij de Air Force 1 zal de sneaker geheel in een rode kleur verschijnen. Zowel de upper als de zool en de binnenkant zullen in dezelfde kleur rood verschijnen. Scroll vooral even naar beneden voor officiële foto’s als je wilt ontdekken of dit paartje echt iets voor jou is.

Helaas is er nog geen releasedatum bekend gemaakt, maar naar verwachting gaat deze binnenkort wel komen. Daarnaast verwachten we dat er een prijskaartje aan komt te hangen van €180,-. De kans is tevens groot dat dit paartje als warme broodjes over de toonbank zal gaan vliegen. Daarom is het belangrijk dat je onze releasekalender zodat je niks mist over deze release en andere releases! Scroll naar beneden om foto’s te bekijken van de prachtige sneaker!


Nike Air Max 95 'Triple Red'

CQ9969-600 · Prijs vanaf €140,-

Naar alle aanbieders
Triple Red
Triple Red
Triple Red
Triple Red
Images by: Nike