Skip to content
Upcoming

Triple Collab: Supreme X Comme des Garçons X Nike Air Force 1

11 september 2018 11:06
Triple Collab: Supreme X Comme des Garçons X Nike Air Force 1

Nog geen twee weken geleden is de laatste collab tussen Nike en Supreme gedropt. Maar op 13 september dropt al weer de Supreme X Comme des Garçons X Nike Air Force 1!

Collabs zijn eigenlijk altijd interessant, maar een collab tussen drie merken komt niet heel vaak voor. Maar dit zijn ook echt drie hele grote merken. Supreme heeft eigenlijk al geen introductie nodig. Het New Yorkse skatemerk brengt ieder jaar immens populaire items uit, niet alleen kleding maar ook de accessoires zijn uniek. Comme des Garçons herkennen de meeste wel aan het hartje als logo, dit is het label Comme des Garçons Play. Dit is maar een klein onderdeel van CDG. Een kleine greep uit de onderdelen zijn Play, Shirt, Homme maar ook Parfumes is een onderdeel van het Japanse merk.

De aankomende release betreft een Nike Air Force 1. In principe is het een hele cleane sneaker geworden met een klassieke zwart en witte colorway. De upper, outsole en midsole branding zijn allemaal zwart gekleurd. De branding op de upper is allemaal in het wit, net als de Swoosh. Op de hiel staat de teskt; COMME des GARÇON SHIRT SUPREME. Het meest opvallende op de sneaker is de Swoosh, deze is namelijk ‘doormidden’. Op het achtste paneel begint de Swoosh zoals we gewent zijn, maar op het middelste paneel staat deze eens stuk lager.

Deze drievoudige-samenwerking komt echter pas uit ergens in november. Supreme en Comme des Garçons zijn echter ook verder nog een samenwerking aan gegaan, deze kledingstukken zullen op 13 september uit komen. Check HIER de gehele kleding collectie!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Supreme X Comme des Garçons X Nike Air Force 1

Releasedatum: Verwacht november 2018
Prijs: T.B.A.
Colorway: Black/White
Stylecode: AR7623-001
Bekijk hier de storelist>>

Supreme X Comme des Garçons X Nike Air Force 1

Supreme X Comme des Garçons X Nike Air Force 1

Supreme X Comme des Garçons X Nike Air Force 1

Supreme X Comme des Garçons X Nike Air Force 1
Images by Flightclub