Skip to content
Upcoming

Triple Collab: adidas X Pharrell Williams X BBC

24 augustus 2018 15:06
Triple Collab: adidas X Pharrell Williams X BBC

De collabs tussen adidas en Pharrell zijn vaak flink uitgesproken. De nieuwe adidas X Pharrell Williams X BBC is dan ook geen uitzondering.

De laaste adidas PW NMD Hu collectie was zeer kleurrijk. Deze collectie weerspiegelde de stijl en rauwe spirit van Oost-Afrika. De nieuwe drievoudige samenwerking tussen adidas, Pharrell Williams Billionaire Boys Club is voor de NMD Hu standaard redelijk eenvoudig. BBC is een Amerikaanse Japans merk opgericht door Pharrell Williams en Nigo. Nigo is ook bekend van het grote merk BAPE.

De nieuwe NMD Hu heeft een paars met roze colorway. Over de hele sneaker lopen dikke strepen is deze twee kleuren. Op de voet staan verschillende Japanse tekens. De uppers bestaat een primeknit materiaal. En kenmerkend voor de PW NMD Hu sneakers is het unieke vetersysteem.

Yeezymafia weet te melden dat de sneaker in oktober uit gaat komen. Wij houden jullie op de hoogte omtrent deze release!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


adidas X Pharrell Williams X BBC ‘Heart/Mind’

Releasedatum: Verwacht oktober 2018
Prijs: €250,-
Colorway:
Stylecode: G26277

Images: Shawn Lee