Skip to content
Newsfeed

Travis Scott blijft Jordan Cut The Check colorways onthullen

31 oktober 2023 09:00
Travis Scott blijft Jordan Cut The Check colorways onthullen

In juli 2023 werden de eerste beelden onthuld van de Jordan Cut The Check, een ontwerp van Travis Scott. De rapper is al jaren een bekend gezicht bij Nike en bracht recent nog de Air Jordan 1 Low in verschillende colorways uit, waaronder de ‘Olive’. Terwijl de Travis Scott x Jordan Cut The Check naar verwachting nog in 2023 zal droppen, neemt de hype al behoorlijk toe, doordat de rapper verschillende colorways blijft onthullen.

De rapper Travis Scott zit niet stil, hij is onlangs gekomen met een nieuw album genaamd ‘Utopia’. Daarnaast verscheen de artiest in de campagne rondom de comeback van de Nike Mac Attack, naast oud-tennisser John McEnroe. Daarnaast zijn er dus beelden opgedoken van een aantal nieuwe colorways voor het Jordan Cut the Check model.

@jfgrails

Het Cut the Check model wordt Scott’s eerste volledig originele sneaker met Jordan Brand. De sneaker komt met de kenmerkende reversed Swoosh en lijkt inspiratie te halen uit de Air Jordan 5. Eerder zagen we beelden van de vertrouwde kleuren die Travis ook in eerdere samenwerkingen heeft gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan de ‘Olive’ colorway. Daarnaast hebben we ook een palet van bruin en wit gezien.

We kunnen de Travis Scott x Jordan Cut The Check in 2023 verwachten. Bekijk hieronder de eerste beelden van de aankomende colorways en houd de Sneakerjagers nieuwspagina in de gaten voor de laatste updates.

Travis Scott Cut the Jack Olive
Jordan Cut The Check
Travis Scott x Jordan Cut The Check
Travis Scott x Jordan Cut The Check
Travis Scott x Jordan Cut The Check