Skip to content
Upcoming

Travis Scott x Air Jordan 4; nieuwe foto’s verschenen

5 september 2018 15:17
Travis Scott x Air Jordan 4; nieuwe foto’s verschenen

Als er iemand op dit moment in de hip-hop wereld hot is, is het Travis Scott wel. Zijn derde studio album ASTROWORLD staat al drie weken op nummer één in de Billboard R&B/Hip-Hop Chart. Naast zijn nieuwe album zijn ook de foto’s die zijn opgedoken van de Travis Scott x Air Jordan 4 Friends & Family super hot.

In juni verscheen er al een foto van een versie van de Travis Scott x Air Jordan 4 Friends & Family. Deze sneaker had een Olive colorway met zwarte accenten. Wat vooral opviel was dat de hakken en midsole en de van de sneaker verschilden. De linker sneaker had een zwarte hak met het Nike Air logo in het rood. Bij de rechter sneaker was dit groen met zwart. Ook viel op dat de midsole bij de ene sneaker wit was en bij de andere zwart.

Travis Scott Air Jordan 4 Olive
Images by @yellowedwip

Nu zijn er nieuwe foto’s verschenen van een Travis Scott x Air Jordan 4 Friends & Family. Het suede op de sneaker is wat grijzer dan de Olive. Daarnaast is te zien dat de midsole van zowel de linker als de rechter schoen zwart is. Verder zien we dat de hak van de sneaker dezelfde groene kleur heeft. Zowel het logo van Travis Scott als het logo van Nike zijn rood gekleurd.

Travis Scott x Air Jordan 4

Travis Scott x Air Jordan 4
Image by @dpthekid

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.