Skip to content
Upcoming

De Travis Scott x Air Jordan 1 x Fragment Hype🔥

27 april 2021 12:00
De Travis Scott x Air Jordan 1 x Fragment Hype🔥

De afgelopen weken krijgen we steeds meer vragen over de release van de Travis Scott x Air Jordan 1 x Fragment. Onlangs zijn er nieuwe foto’s verschenen van deze populaire collab, een mooi moment om jullie alles te vertellen over de Travis Scott x Air Jordan 1 x Fragment.

Travis scott x Air Jordan 1 x fragment
Travis scott x Air Jordan 1 x fragment
Travis Scott x air Jordan 1 x fragment
Images by: Instagram @koala_hsh

Travis x Air Jordan 1 x Fragment

De upper van deze schoen bevat leer in de kleuren: zwart, wit en blauw. Op de achterkant van de linker schoen staat het bekende ‘Cactus Jack‘ logo. De rechter schoen heeft het ‘Fragment‘ logo op de achterkant. Op de tag bij de tong staat ook het ‘Fragment’ en ‘Cactus Jack’ logo.
De midsole heeft een witte vintage look gekregen. Dit is niet verassend aangezien vintage Jordans en aged/vergeelde zolen steeds populairder worden.

Deze colorway van de Air Jordan 1 x Fragment is nog niet uitgekomen, maar hij komt naar verwachting uit in de Herfst van 2021. Er zijn speculaties dat er ongeveer 200.000 paar gemaakt gaan worden maar dit is nog niet officieel bekend. Houd onze socials dus goed in de gaten over alle release informatie.

Reversed Swoosh

De collaborations met Travis Scott worden natuurlijk gekenmerkt door de reversed Swoosh. Dit zagen we al bij de eerste versie van de Travis Scott Air Jordan 1 die eerder uitkwam. Bij deze nieuwe colorway is de Swoosh zwart gekleurd. Dit past natuurlijk perfect bij de witte under- en overlays van deze Air Jordan 1.

Wij kunnen niet wachten totdat deze Travis Scott x Air Jordan 1 x Fragment uitkomt. Houd onze app en Instagram goed in de gaten voor updates over deze sneaker!