Skip to content
Newsfeed

Travis Scott x Air Jordan 1 Low OG verschijnt in een ‘Medium Olive’ colorway

29 februari 2024 13:01
Travis Scott x Air Jordan 1 Low OG verschijnt in een ‘Medium Olive’ colorway

Travis Scott lijkt voorlopig nog niet klaar te zijn met het Air Jordan 1 Low silhouet. In 2023 klonken en geruchten dat de artiest voorlopig geen colorway van het desbetreffende model uit zou brengen, maar niets is minder waar. In 2025 zal er een nieuwe ‘Medium Olive’ colorway verschijnen.

Jacques Berman Webster II, beter bekend als Travis Scott, is misschien wel een van de grootste namen in de huidige sneaker scene. Na het hebben van diverse, succesvolle samenwerkingen, komt de artiest in 2024 met zijn eerste signature sneaker: de Jordan Jumpman Jack die tijdens de Grammy’s al verscheen op zijn eigen site.

Nu we nog even moeten wachten op de general release van het silhouet, zien we de eerste mock-up beelden van een volgende ‘Medium Olive’ colorway, niet te verwarren met de ‘Black Olive’ colorway die recent verscheen. De ‘Medium Olive’ gebruikt de welbekende aardetinten die we vaker zien bij Travis’ sneakers.

Het bovenwerk is van off-white leer. Olijfgroene overlays geven het model zijn kenmerkende uitstraling. Op het middenpaneel verschijnt de welbekende reversed Swoosh in het zwart. Het lijkt erop dat de tong rode details zal krijgen, met Cactus Jack branding, maar dit verschilt per mock-up afbeelding.

Wanneer de sneaker precies zal releasen, is nog niet bekend. Voor nu laat de release nog even op zich wachten en dropt het paar hoogstwaarschijnlijk in 2025. Bekijk hieronder de eerste mock-up beelden en houd de Sneakerjagers nieuwspagina in de gaten voor updates.

Travis Scott x Air Jordan 1 Low OG 'Black Olive'
Travis Scott x Air Jordan 1 Low OG