Skip to content
Upcoming

Travis Scott is gespot in een nieuwe Air Jordan 1 Low ‘Cactus Jack’

4 januari 2021 15:51
Travis Scott is gespot in een nieuwe Air Jordan 1 Low ‘Cactus Jack’

2020 was een ongekend jaar voor Travis Scott. We zagen allerlei verschillende samenwerking voorbij komen. Ook de samenwerkingen met Nike werden doorgezet en in 2021 zal dit niet anders zijn. Travis is namelijk gespot met een Air Jordan 1 Low aan de voet die nog niet eerder gezien is. We hebben het hier over een Travis Scott x Air Jordan 1 Low die beschikt over een herkenbaar kleurenpallet.

Afgelopen jaar heeft Travis Scott zichzelf overtroffen met het aantal succesvolle samenwerkingen. 2020 trapte af met de release van de SB Dunk Low. Ook gaf hij een in-game concert in het wereldberoemde spel Fortnite. Daarnaast zagen we ook nog eens samenwerkingen verschijnen met Playstation en McDonalds. Al met al een jaar om met een goed gevoel op terug te kijken.

Travis Scott bracht in 2017 zijn eerste succesvolle samenwerking uit met Nike. Samen brachten zij een geweldige Air Force 1 Low die beschikte over Swooshes die je kon veranderen en grote patches op de tong. In ditzelfde jaar zagen we ook de eerste Jordan collab langskomen, namelijk de Air Jordan 4 ‘Cactus Jack. Vervolgens doken er enkele andere F&F colorways op van de Travis Scott x Air Jordan 4, echter zagen deze colorways nooit een officiële release. In 2018 zagen we opnieuw een samenwerking op de Air Force 1 verschijnen en ook deze was zeer populair. Tot de dag van vandaag blijft de resell prijs van de sneaker maar stijgen.

Misschien wel de sneaker van 2019 was de Travis Scott x Air Jordan 1 High. Toen het interview naar buiten kwam van Travis Scott met het Rolling Stone magazine ontplofte het internet toen de collab naar buiten kwam. Ook zagen we hetzelfde jaar een low top variant verschijnen. Dit was nog niet alles, want de Air Jordan 6 kreeg ook een make-over die met liefde werd ontvangen door de sneaker wereld. De laatste collab die in 2019 dropte was de Travis Scott x Air Force 1 Low ‘Cactus Jack’. Tijdens een concert gaf Travis één van zijn fans een paartje. Mensen boden de fan $100 000 aan, maar hij verkocht ze niet. Ook was dit de eerste Travis Scott collab die verscheen in full family sizing.

In 2020 mochten we de Nike SB Dunk Low en de Air Max 270 ontvangen. Beiden waren zeer populair en waren, net zoals alle andere releases, binnen no-time uitverkocht. Voor elke sneaker die Travis Scott dropte betaal je momenteel dikke resell prijzen. Dit zal waarschijnlijk ook het geval zijn met de aankomende Travis Scott x Air Jordan 1 Low ‘Cactus Jack’…

Travis Scott x Air Jordan 1 Low ‘Cactus Jack’

De Air Jordan 1 Low ziet er vrij kenmerkend en eenvoudig uit, echter zijn er wel enkele opmerkelijke aanpassingen. De kenmerkende Swoosh valt gelijk op en is gekleurd in twee verschillende kleuren. De Swoosh op de buitenkant is wit van kleur, terwijl de Swoosh op de binnenkant blauw is gekleurd. Ook de heeltab is verwerkt in een blauwe kleur, terwijl het Air Wings logo een witte kleur heeft gekregen. Onder de heeltab loopt een lichtblauw paneel die de hak bedekt. De kleurcombinatie van lichtblauw, donkerblauw en wit doet ons denken aan de Air Jordan 1 High ‘Obsidian’. Om het af te maken loopt er een witte midsole onder het bovenwerk en een blauwe outsole.

Of er een officiële release zal verschijnen of dat dit een F&F colorways is, is helaas nog niet bekend. We zullen meer nieuws moeten afwachten, dus houd Sneakerjagers in de gaten zodat jij ten alle tijden op de hoogte blijft van het laatste nieuws. Scroll naar beneden voor foto’s die zijn opgedoken.


Travis Scott x Air Jordan Low 'Cactus Jack'

Image by: @cop_o_clock