Skip to content
Newsfeed

Travis Scott x Air Jordan 1 ‘Chicago’ blijkt geen fabeltje 🔥

20 mei 2021 10:56
Travis Scott x Air Jordan 1 ‘Chicago’ blijkt geen fabeltje 🔥

Terwijl iedereen ongeduldig wacht op de release van de Fragment Design x Travis Scott x Air Jordan 1 High OG ‘Military Blue’, rommelt het al weer opnieuw in de Travis Scott geruchten keuken. Gespot aan de voeten van RHUDE-oprichter Rhuigi Villasenor zien we de eerste leak van waarschijnlijk een aanstaande release van de Travis Scott x Air Jordan 1, in de iconische ‘Chicago’ colorway.

De sneaker met de kenmerkende rood, witte en zwarte kleurenpalet vormt de klassieke ‘Chicago’ colorway. Een andere kenmerkende detail is de omgedraaide Swoosh, die we van meerdere Travis Scott releases kennen. Het paar is opgebouwd uit een mix van verschillende materialen. Nubuck vinden we rondom de toebox, maar ook de hiel, mudguard en eyestay zijn voorzien van dit materiaal. De geperforeerde toebox, midpanel en Swoosh zijn bekleed met hoogwaardig getrommeld leer.

Er is nog geen bevestigde release datum voor de Travis Scott x Air Jordan 1 ‘Chicago’. Houd onze nieuwspagina en releasekalender in de gaten voor nieuwe updates omtrent deze en andere sneaker releases.

Check hieronder de eerste leak.