Skip to content
Newsfeed

Travis Scott showt exclusieve Jordan Jumpman Jack tijdens NBA Finals

10 juni 2024 14:39
Travis Scott showt exclusieve Jordan Jumpman Jack tijdens NBA Finals

De Boston Celtics hebben ook de tweede wedstrijd tegen de Dallas Mavericks in de NBA Finals gewonnen, met een score van 105-98. Hoewel de spelers op het veld de aandacht trokken, waren de sterren langs de zijlijn ook niet te missen. Zoals gebruikelijk bij de finales, waren er weer veel beroemdheden aanwezig, met Travis Scott als opvallende aanwezige.

Niet alleen Scotts aanwezigheid was opmerkelijk, maar vooral wat hij aan zijn voeten droeg. Hij droeg een nog niet eerder vertoonde kleurvariant van zijn kenmerkende Jordan Jumpman Jack-sneakers. Dit is niet de eerste keer dat Scott een nieuw ontwerp teasede; gedurende 2023 waren glimpen van de Jordan Jumpman Jack beperkt tot publieke optredens, wat bijdroeg aan de mystiek rond de schoen.

Tijdens Game 2 in de Boston Garden werd Scott gezien in een ‘Celtics’ kleurvariant, geïnspireerd door Lucky the Leprechaun, de mascotte van de Boston Celtics. Deze sneaker combineert de klassieke kleuren groen, zwart en wit.

Het ontwerp heeft een zwarte suède basis met perforaties op de toebox voor ventilatie. Groene overlays versterken de Celtics-look. Aan de zijkant prijkt de kenmerkende omgekeerde Swoosh in het wit, terwijl het Cactus Jack-logo op de hiel is gestempeld. Een zwarte tussenzool en een groene, duurzame rubberen buitenzool maken het geheel af.

Voorlopig lijkt de Jordan Jumpman Jack ‘Celtics’ colorway een exclusief ontwerp te zijn voor Travis Scott, speciaal voor de NBA Finals. Zodra er updates zijn over een mogelijke release van deze exclusieve sneakers, hoor je het als eerste via de Sneakerjagers nieuwspagina. Blijf op de hoogte voor meer details!

Travis Scott Jordan Jumpman Jack
Travis Scott Jordan Jumpman Jack
Travis Scott Jordan Jumpman Jack
Travis Scott Jordan Jumpman Jack
Travis Scott Jordan Jumpman Jack
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date