Skip to content
Newsfeed

Travis Scott ontwerpt Air Jordan 1 Low ‘White Party’ voor Independence Day

25 juni 2024 14:00
Travis Scott ontwerpt Air Jordan 1 Low ‘White Party’ voor Independence Day

De Air Jordan 1 Low saga zet zich voort. Travis Scott onthult een volgende colorway van zijn favoriete silhouet. De sneaker verschijnt in een ‘White Party’ colorway. Slecht nieuws voor de geïnteresseerden; de sneaker is enkel ontworpen voor de aanwezigen tijdens Michael Rubins jaarlijkse White Party in Bridghampton tijdens Independence Day.

De Travis Scott x Air Jordan 1 Low ‘White Party’ is misschien wel de exclusiefste release van Travis Scott tot nu toe. De sneaker verschijnt in een all-white colorway, die speciaal ontworpen is voor het feest van zakenman en CEO van Fanatics, Michael Rubin. Elk jaar, op 4 juli, viert Amerika Independence Day. Rubin pakt ieder jaar groots uit en organiseert een ‘White Party’ voor uitgenodigden.

Voor de editie van dit jaar heeft Rubin de hulp van Scott gevraagd. Elke gast ontvangt bij entree een eigen Air Jordan 1 Low. De sneaker heeft slechts 350 exemplaren, wat het een erg zeldzame release maakt. De ‘White Party’ colorway doet zijn naam eer en verschijnt in een witte colorway.

De release komt met speciale packaging. Over het silhouet heen zijn logo’s en details geplaatst die hinten naar Rubins feest. Dee sneaker komt met de welbekende reversed Swoosh die kenmerkend is voor de releases van Travis.

De kans dat je deze colorway ooit bij een marktplaats zult vinden, is (hoogstwaarschijnlijk) erg klein. Mocht je benieuwd zijn naar andere Travis Scott x Air Jordan 1 Low releases, klik dan op de knop hieronder.