Skip to content
Upcoming

Travis Scott en Jordan brengen Air Jordan 33 uit

3 januari 2019 10:45
Travis Scott en Jordan brengen Air Jordan 33 uit

Een van de hotste celebreties van 2018 is waarschijnlijk Travis Scott. En op het gebeid van sneakers is hij het zeker. Eerder bracht de rapper uit Houston al een Air Force 1 en een Air Jordan 4 uit. Nu komt hij met de Air Jordan 33.

Nadat verschillende colorways zijn verschenen van de Air Jordan 4 en Air Jordan 1, mag Travis Scott zijn eigen draai geven aan het nieuwste model van Jordan Brand. Helaas zijn er nog geen foto’s beschikbaar en kunnen we geen betere kijk krijgen op de Air Jordan 33. Wel weten we wat de kleuren van de sneaker zullen zijn; Army Olive/Black/Ale Brown/Sail.

We weten natuurlijk wel een stuk meer over de Air Jordan 33. Zo heeft de sneaker een mechanisme waarmee je de sneaker heel gemakkelijk strakker en losser kan doen. Door aan een cord te trekken, trek je de sneaker strakker op je voet. Om hem weer los te maken hoef je alleen maar aan een ander cord te trekken.

We verwachten officiële foto’s van de Air Jordan 33 x Travis Scott erg snel. Wel is bekend dat hij op 27 januari zal uitkomen, en €175 zal gaan kosten.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.

AIR JORDAN 33 x Travis Scott

Releasedatum: 27 Januari 2019
Prijs: €175
Colorway: Army Olive/Black/Ale Brown/Sail
Stylecode: CD5965-300

AIR JORDAN 33 x Travis Scott


Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date