Skip to content
Upcoming

Travis Scott gespot in een ‘Reversed’ uitvoering van zijn Air Jordan 1 High

28 september 2020 16:38
Travis Scott gespot in een ‘Reversed’ uitvoering van zijn Air Jordan 1 High

Travis Scott heeft een paar dagen een nieuwe nummer uitgebracht genaamd ‘Franchise’ is samenwerking met M.I.A. en Young Thug. Naast dit nummer kwam er ook een video naar buiten waarin was te zien dat Travis Scott een paartje Travis Scott x Air Jordan 1 High aan had in een reversed colorway.

De Travis Scott x Air Jordan 1 High kwam uit op 11 mei 2019 en is zonder enige twijfel sneaker of the year van 2019. Travis Scott hield zich aan het bruine kleuren schema met gebroken wit. Natuurlijk was het meest opvallende de omgekeerde oversized Swoosh op de midfoot van de sneaker.

Travis Scott x Air Jordan 1 Reversed

Veel van de sneaker is hetzelfde gebleven, alleen zijn een aantal kleuren omgedraaid. De hak en het gebied rondom de enkel zullen hetzelfde blijven en dus gemaakt zijn van suède in een bruine kleur. De midfoot is gemaakt van leer en heeft net zoals de vorige release de kleur, gebroken wit gekregen. Wat is veranderd op het paartje is de toebox, mudguard en eyestays. De toebox heeft nu namelijk een bruine kleur gekregen, terwijl de mudguard en eyestays het gebroken wit als kleur hebben. Het paartje wordt afgesloten door een crème midsole en bruine outsole.

Het is nog maar de vraag of dat de sneaker überhaupt uit gaat komen en is het dus nog even wachten op mogelijk nieuwe informatie. Bekijk hieronder de afbeelding en video en houd onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.