Skip to content
Staff Picks

Tot wel 50% korting op de kidscollectie bij Foot Locker

22 februari 2022 21:00
Tot wel 50% korting op de kidscollectie bij Foot Locker

Foot Locker komt met een nieuwe sale voor de kleintjes onder ons. Van vrijdag 18 februari 2022 tot en met vrijdag 4 maart 2022, krijg je tot wel 50% korting op de kidscollectie. Er is een groot aanbod aan sneakers en kleding, voor ieder kind is er wat bij! Om een beeld te geven van wat er zoal in de sale is, hebben wij hieronder een overzicht gemaakt van onze favorieten.

Baby kidscollectie

We beginnnen het rijtje met een sale voor de allerkleinste.

De schoen zorgt niet alleen voor stijl maar ook voor comfort. Het iriserend logo op de heel geeft het ontwerp glans, een leuk detail aan de originele Stan Smith. Laat je kinderen stralen met deze sneaker.

adidas Stan Smith Iridescent Logo baby kids collectie
adidas Stan Smith Iridescent Logo kidscollectie

Adicolor Bold Tracksuit

Er is niets schattiger dan een baby in een tracksuit. Daarnaast zorgt het trainingspak voor veel comfort, het geeft je kind alle bewegingsruimte die het nodig heeft. Deze is ook in grotere maten beschikbaar, goed om te matchen met de broers of zussen!

Adicolor tracksuit
Adicolor trainingspak kidscollectie

Jordan Boys Outerwear

Natuurlijk is het belangrijk dat de kinderen warm blijven tijdens de koude dagen. Deze Jordan jas is daar perfect voor.

Jordan Outerwear Boys kidscollectie
Jordan Outerwear Jongens kidscollectie

Voorschool kidscollectie

Als tweede een overzicht voor de wat oudere kinderen onder ons.

Converse All Star Lift

De Converse All Star Lift is een sneaker die overal mee gecombineerd kan worden. Zo loopt je kind er altijd stijlvol bij. De Sneaker is gemaakt van duurzaam canvas. Daarnaast zorgt de dubbele rubberen zool voor extra veerkracht.

Converse All Star Lift
Converse All Stars Lift

adidas Originals Bodysuit

Met de adidas Originals bodysuit kunnen je kinderen matchend de deur uit. Wanneer je tijd te kort hebt, hoef je niet moeilijk te doen om een bijpassende outfit te zoeken in de kledingkast.

bodysuit adidas 2
bodysuit adidas kidscollectie

Nike Tech Fleece

De Tech Fleece biedt optimale warmte en lichtgewicht comfort, zodat je kinderen niet belemmert worden tijdens het spelen. Een perfect vest waarmee je kind de kou kan trotseren.

Nike Tech Fleece
Nike Tech Fleece

Basisschool kidscollectie

Natuurlijk kunnen we de oudste niet overslaan, daarom volgt hieronder een rijtje voor de basisschool kinderen.

adidas Ozweego

De Ozweego is perfect voor deze leeftijd. Het is een sneaker die ondersteuning biedt bij de dagelijkse activiteiten. Een bovenwerk van textiel en mesh geven de voeten het ademende comfort die ze nodig hebben.

Ozweego
Ozweego kinderen kidscollectie

Nike Sportswear Sweatshirt

Met dit stoere sweatshirt verlaat je kind het huis altijd in stijl. Het is gemaakt met een lichtgewicht stof, die zorgt voor een superzacht comfort. Daarnaast matcht het perfect met de Ozweego.

Nike sportswear hoodie
Nike sportswear kidscollectie

Puma Track

Om de gehele look af te maken een Puma Track. Dit is een joggingsbroek die perfect past bij de rest. Het is zeer comfortabel en je kind kunt er goed in bewegen.

Puma Track
Puma track kidscollectie

Zit er toch niets voor je tussen? Neem dan vooral een kijkje op de website van Foot Locker. Er is namelijk nog veel meer aanbod. De sale loopt van vrijdag 18 februari 2022 tot en met vrijdag 4 maart 2022.

Wil je ook iets voor jezelf met korting shoppen? Neem dan vooral een kijkje op onze nieuwspagina.