Skip to content
Staff Picks

Tot wel 50% korting bij de Sidestep Summer Sale

25 juni 2022 19:28
Tot wel 50% korting bij de Sidestep Summer Sale

De temperaturen stijgen en daarmee ook de kortingen. Bij de Sidestep Summer Sale krijg je nu tot wel 50% korting alle items in de uitverkoop. De sale is vandaag van start gegaan en loopt tot en met 31 juli. Wij hebben alvast onze favoriete picks uit de Sidestep Summer Sale voor je op een rijtje gezet.

adidas Forum Low

adidas Forum Low
adidas Forum Low

We beginnen onze favoriete picks met de witte Forum Low. Retro stijl basketbalschoenen zijn de sneakers van het moment, dus met een Forum Low zit je dus goed. Het bovenwerk is volledig van leer en kleurt wit. Verder heeft de sneaker nog een strap bij de middenvoet en een gum outsole. Doordat deze Forum Low wit is en de outsole gum kleurt is deze sneaker perfect als frisse, retro stijl zomersneaker.

adidas Stan Smith Womens

adidas Stan Smith W
adidas Stan Smith W

De Stan Smith is een van adidas meest populaire modellen en dat is niet zonder reden. Het model heeft een wit bovenwerk van minimaal 50% gerecycled materiaal. Hierop zit een patroon met verschilende speelse symbolen geperst.

Asics Japan S

Asics Japan S
Asics Japan S

Deze Asics Japan S heeft een sportieve look. Het bovenwerk is volledig bekleed in wit leer. Op het middenpaneel vind je de iconische Asics branding in een zwart leren uitvoering. De zool heeft een gebroken-wit tint gekregen, waardoor de sneaker een vintage touch krijgt.

Reebok Classic Leather Womens

Reebok CLASSIC LEATHER
Reebok CLASSIC LEATHER

In de zonnige zomermaanden is een all-white sneaker een essential. De Reebok classic is jaren lang een van Reeboks meest populaire silhouetten. De sneaker is volledig bekleed in leer dat wit is van kleur. De witte zool maakt de monochrome look helemaal af.

Reebok Classic Leather Red

Reebok Classic Leather Red
Reebok Classic Leather Red

Het lijstje bevat ook nog een Reebok Classic voor de mannen. Deze sneaker is ook voornamelijk bekleed in wit leer. Echter, heeft deze Reebok Classic ook nog rood tinten op de leren underlays en de heel tab. Ook de branding op het middenpaneel kleurt rood.

Nike Air Max Dawn Womens

Nike Air Max Dawn
Nike Air Max Dawn

De Nike Air Max Dawn combineert een vintage uitstraling met hedendaagse uitstraling. Het bovenwerk bestaat uit een mix van synthetisch suède en gerecyclede materialen. De gerecyclede materialen zorgen voor een ademend effect. De Air-Unit zorgt ervoor dat de schoen ook nog eens comfortabel loop. Hierdoor is dit de perfecte vakantieschoen.

New Balance 574

New Balance 574
New Balance 574

De New Balance 574 is enorm comfortabel en ook nog eens makkelijk te stijlen. Het bovenwerk kleurt volledig grijs. Het bovenwerk bestaat uit mesh, wat zorgt voor luchtstroom bij de neus en rond de kraag. Verder zijn de overlays van suède wat zorgt voor versteviging en een nette look.

adidas Stan Smith Peter Pan

adidas STAN SMITH
adidas STAN SMITH

We sluiten het lijstje af met de adidas Stan Smith Peter Pan. Deze sneaker is een samenwerking tussen Disney en adidas. De Stan smith heeft een bovenwerk van gerecyclede en vegan materialen. De all-white look met zilveren details maakt dit de ideale zomerschoen voor de Disney fan.

Dit waren onze favoriete items uit de Sidestep Summer Sale. Scroll je toch liever zelf door de uitverkoop? Klik dan op de knop hieronder.