Skip to content
Staff Picks

Tot wel 50% korting bij de Nike End of Season Sale

20 september 2022 14:10
Tot wel 50% korting bij de Nike End of Season Sale

De End of Season Sale bij Nike is van start gegaan! Je krijgt nu tot wel 50% korting op verschillende items, variërend van sneakers tot aan kleding. De sale periode loopt van 20 september 2022 09.00 uur tot en met 5 oktober 2022 09.00 uur. Om jullie een handje op weg te helpen hebben wij sale outfits samengesteld. Bekijk deze outfits hieronder!

Nike Sportswear T-shirt

We trappen de lijst af met dit Nike Sportswear T-shirt, het shirt heeft een opvallende graphic op de achterkant met groovende vormen. De zwarte kleur van het shirt matcht met veel verschillende items.

Nike Sportswear T-shirt voor heren
Nike Sportswear T-shirt voor heren

Nike Sportswear Club Fleece

Als volgt hebben we de Nike Sportswear Club Fleece, deze hoodie mag niet ontbreken in je kledingkast. Met een hoodie kun je namelijk nooit verkeerd gaan. Daarnaast is de trui ook nog eens te koop in verschillende kleuren. Wat maakt dat deze trui bij iedere stijl past.

Nike Sportswear Club Fleece Pullover Hoodie
Nike Sportswear Club Fleece Pullover Hoodie

Nike Sportswear City Made

De Nike Sportswear City Made heeft door zijn diepe zakken aan de voorkant, een zak aan de achterkant en de cargozakken veel opbergruimte. Waardoor je al je spullen gemakkelijk bij je kunt dragen. De tailleband is elastisch, hiermee sluit de broek goed aan op het lichaam.

Nike Sportswear City Made Niet-gevoerde herenbroek
Nike Sportswear City Made Niet-gevoerde herenbroek

Jordan Jumpman Men’s Suit Jacket

Net als het vorige item heeft ook deze jas veel opbergruimte. Op de voorkant zit namelijk een zak met rits. De gevoerde capuchon heeft een klep waardoor je goed beschermt blijft tijdens regen.

Jordan Jumpman Men's Suit Jacket
Jordan Jumpman Men's Suit Jacket

Nike Air Max Dawn

Om de gehele look af te maken hebben wij de Nike Air Max Dawn. De basis van deze sneaker is zwart. De middenzool, Swoosh, tong, veters en binnenvoering zijn wit. Door het gebruik van deze twee kleuren is deze schoen overal mee te matchen.

Nike Air Max Dawn Herenschoenen
Nike Air Max Dawn Herenschoenen

Nike Sportswear Essentials Women’s T-Shirt

Voor de vrouwen beginnen we met dit Nike Sportswear T-shirt. Het shirt heeft een ruimvallende pasvorm en verlaagde schouders wat oversized look aan het shirt geeft. Daarnaast is het shirt gemaakt van minstens 75% biologisch katoen, waardoor deze keuze ook nog eens milieubewust is.

Nike Sportswear Essentials Women's T-Shirt
Nike Sportswear Essentials Women's T-Shirt END OF SEASON SALE NIKE

Nike Air Women’s Fleece Crew Sweatshirt

Dit sweatshirt is de definitie van comfort, dit komt door de fleece stof die is gebruikt. Het geborduurde satijnen logo op de borst geeft een klassieke look aan je outfit. Met dit sweatshirt krijg ervaar je een zacht en relaxter gevoel.

Nike Air Women's Fleece Crew Sweatshirt END OF SEASON SALE NIKE
Nike Air Women's Fleece Crew Sweatshirt END OF SEASON SALE NIKE

Jordan (Her)itage Utilitybroek

Deze utilitybroek is gemaakt van licht, stevige keperstof en kan versteld worden bij de openingen van de pijpen. Daarnaast heeft de broek een elastische tailleband wat perfect aansluit op je lichaam. In de cargozakken kun je van alles opbergen.

Jordan (Her)itage END OF SEASON SALE NIKE
Jordan (Her)itage END OF SEASON SALE NIKE

Nike SB Varsity Skate Jacket

Dit Nike SB Varsity jacket geeft een stoere look aan iedere outfit. Het jacket is bestendig tegen alle weersomstandigheden door de waterafstotende afwerking.

Nike SB Varsity Skate Jacket END OF SEASON SALE NIKE
Nike SB Varsity Skate Jacket END OF SEASON SALE NIKE

Nike Blazer Low ’77

Last but not least, de Nike Blazer Low ’77. Deze sneaker past bij iedere outfit, dit komt door de witte kleur. Het paartje is gemaakt van strak leer en biedt ultiem comfort door de zachte binnenvoering.

Nike Blazer Low '77 END OF SEASON SALE NIKE
Nike Blazer Low '77 END OF SEASON SALE NIKE

Dit waren onze outfits! Met deze outfits ben jij alvast helemaal klaar voor de herfst! Hopelijk hebben wij jullie wat inspiratie kunnen geven. Voor een volledig overzicht van alle items in de End of Season Sale van Nike kun je op de button hieronder klikken!

De sale loopt van 20 september 2022 09.00 uur tot en met 5 oktober 2022 09.00 uur. De korting zal automatisch worden verrekend bij het afrekenen. Veel shop plezier!

Vergeet vooral ook niet om de Sneakerjagers nieuwspagina in de gaten te houden voor meer kortingsacties!