Skip to content
Brand

Tot en met 60% sale bij Sneakersnstuff

1 maart 2023 20:43
Tot en met 60% sale bij Sneakersnstuff

Sneakersnstuff, beter bekend als SNS, is een sneaker retailer die van origine uit Zweden komt. Sinds 1999 is de store onderdeel van de community. Momenteel is er een flinke sale gaande op de website van Sneakersnstuff met kortingen die oplopen tot wel 60%!

De sale bevat kleding, accessoires en natuurlijk sneakers. Aangezien er zoveel items zijn afgeprijsd hebben we onze top picks op een rijtje gezet om jou een impressie te geven van de producten die je kan tegenkomen in de Sneakersnstuff sale.

Bekijk hier onze top picks!

Nike WMNS Air Max 1 ’87 QS

Met Air Max Day 2023 in aantocht konden we het natuurlijk niet laten om in dit lijstje een Nike Air Max 1 plaatsen! Deze exclusieve WMNS release kwam uit in 2022 ter ere van de 35ste verjaardag van de Nike Air Max 1.

De Nike WMNS Air Max 1 ’87 QS wordt ook wel de ‘Obsidian’ genoemd. Dit is een verwijzing naar de donkerblauwe kleur van de sneaker. Obisidian is namelijk een steen die ontstaat als lava snel afkoelt.

De Nike Air Max ‘Obsidian’ kun je nu met 40% korting scoren bij Sneakersnstuff! Klik op de button hieronder om naar de website te gaan.

Sneakersnstuff

adidas Y-3 Hicho

Sinds 2002 werken adidas en Yohji Yamamoto samen, de Y in het merk staat voor de designer en de drie staat voor de ’three stripes’ van adidas. Voor meer achtergrond informatie over Y-3 klik op dit artikel: Een terugblik op 20 jaar Y-3.

De adidas Y-3 Hicho is een verwijzing naar het adidas Campus model. De sneaker heeft duidelijk Yohji invloeden door zijn strakke design. Door de beige kleur is de sneaker makkelijk met elke outfit te combineren.

Nike Air Max 2013 x Stüssy

Nike en Stüssy hebben een rijke geschiedenis samen. Al meer dan twintig jaar werken de twee merken samen en hebben ze veel collabs uitgebracht, zo ook deze Air Max 2013 die in 2022 uitkwam. De release ging gepaard met twee andere colorways.

De Air Max 2013 komt met mesh upper, dit zorgt ervoor dat de sneaker comfortabel om de voet zit. Daarnaast is de zool gemaakt van Nike Air technologie waardoor elke stap die je maakt, gemakkelijk aanvoelt.

Klik op de onderstaande button om jouw eigen paartje te bemachtigen.

Converse Chuck 70 Plus Canvas

De Chuck 70 is een classic Converse model met een vintage look. Toch is het Converse gelukt om dit model een futuristische draai te geven met de Chuck 70 Plus Canvas. Deze High top komt met asymmetrische details waardoor je op een casual manier de aandacht trekt.

Nike Air Force 1 Low Retro

Deze Air Force 1 Retro valt onder Nike’s ‘Color of the Month’ reeks. Ter ere van het veertigste jubileum van het model bracht Nike de ‘Color of the Month’ collectie terug die in 1984 het silhouetten nieuw leven in blies.

Dit paartje komt in een overheersend witte kleur met vel rode details, ook wordt er gebruik gemaakt van een gum buitenzool.

Scoor bij Sneakersnstuff deze Nike Air Force 1 Low Retro met 30% korting.

adidas Forum 84 High

De adidas Forum 84 High was gereleased in 1984 en oorspronkelijk bedoeld als basketbal sneaker. Tegenwoordig wordt het model ook gedragen als lifestyle sneaker. Desalniettemin brengt deze versie van de Forum 84 een ode aan een bekend NBA-basketbalteam, namelijk de Los Angeles Lakers.

Het color palette staat geheel in teken van de zeventienvoudig NBA-kampioen omdat de sneaker onder andere bedekt is in de club kleuren, geel en paars. Ook is het tong label geïnspireerd op een. basketball jersey.

Air Jordan 1 High Stash

Door de populariteit van de Air Jordan 1 komt Jordan Brand regelmatig met nieuwe colorways, toch is de Air Jordan 1 ‘Hight Stash’ een net wat gedurfdere variant van het geliefde model.

Wat deze sneaker uniek maakt zijn de toegevoegde pockets op de zij- en achterkant van het model. Deze zakjes komen met beige teksten.

Wil jij meer weten over deze sneaker? Check dan het dit artikel: Air Jordan 1 High Stash keert terug in ‘White Nylon’.

adidas Wings 4.0 x Jeremy Scott

In 2021 werd bekend dat adidas weer een samenwerking aanging met modeontwerper Jeremy Scott. Uit deze collab kwam onder andere deze adidas Wings 4.0 x Jeremy Scott uit.

De fashion designer staat bekend om zijn gedurfde en unieke designs en dat is terug te zien in deze sneaker. Ondanks dat de adidas Wings 4.0 x Jeremy Scott komt in een all black colorway is het paartje uniek door de wings die op de hiel te zien zijn.

Dit unieke paartje kan jij nu scoren bij Sneakersnstuff met maar liefst 50% korting!

Nike Wmns Pullover Crew x Travis Scott

Deze cropped pullover trui is onderdeel van de Travis Scott CACT.US CORP x Nike collab uit 2022. Deze casual trui komt met Nike logo op de borst en Cactus Jack logo op de sleeve. Het strakke design in combinatie met het zachte materiaal maakt het een ideale trui voor het najaar.

Nike LA Fleece Pants x Billie Eilish

Deze Fleece broek is onderdeel van een Billie Eilish x Nike collab. De samenwerkingen met de popsensatie zijn te herkennen aan het verticale Nike logo.

Om deze broek te dragen hoef je natuurlijk niet per se fan te zijn van de zangeres, want de broek heeft een vrij casual uitstraling zodat dat iedereen de Nike La Fleece Pants x Billie Eilish kan dragen.

Dit waren onze top picks uit de sale collectie van Sneakersnstuff! De collectie is natuurlijk vele mate groter dan deze picks, dus check het hele arrangement zelf nog op de website van Sneakersnstuff. Als je meer nieuws wilt lezen over alles wat gaande is in de sneaker community ga dan naar onze news pagina.