Skip to content
Newsfeed

Tot 30% korting op Air Force, Air Max 90 en meer bij Sidestep

23 november 2022 17:12
Tot 30% korting op Air Force, Air Max 90 en meer bij Sidestep

De Black Week is al in volle gang! Black Friday, 25 november 2022, komt eraan en veel merken en winkels komen deze dagen met grote kortingen. Sidestep is er een van en kun je nu al profiteren van 30% korting op een hoop modellen als de Nike Air Force, Air Max 90 en nog veel meer!

In de Sidestep sale profiteer je van 20% korting op Timberland, UGG en geselecteerde Air Force 1 modellen. Je hebt geen code nodig, de kortingen zijn al zichtbaar op de website. De actie loopt tot 28 november 2022.

Wil je nog meer besparen? Sidestep biedt ook 30% korting op Nike Air Max 90 en Nike Air Huarache modellen. Ook voor deze items heb je geen kortingscode nodig. De actie loopt tot 28 november 2022.

Last but not least vind je in de Sidestep sale populaire items met kortingen die oplopen tot wel 50%! Sneakers, laarzen, nieuwe outfits of warme items voor de winter? Je vind het allemaal in de Sidestep collectie voor een lage prijs!

Houd ook onze Black Friday Sale Guide in de gaten. Hier vind je alle deals en promoties op het gebied van sneakers en street style! Je kunt ook verdere kortingen verwachten bij Sidestep tijdens het Cyber Weekend. Mis deze Black Friday sale niet en neem snel een kijkje!