Skip to content
Newsfeed

Tot 30% korting bij The North Face: maak je klaar voor het nieuwe seizoen

1 oktober 2023 18:16
Tot 30% korting bij The North Face: maak je klaar voor het nieuwe seizoen

Momenteel biedt The North Face aantrekkelijke kortingen tot wel 30% op diverse collecties. Deze aanbieding geldt zowel online als in tal van deelnemende winkels. Wat kun je verwachten? Een assortiment van trendy en functionele kledingstukken zoals jassen, sweatshirts en hoodies, perfect voor de herfst. Daarnaast zijn er praktische accessoires beschikbaar voor het aankomende seizoen en elk avontuur, samen met een selectie van shirts en essentiële basics.

The North Face is al sinds 1966 dé plek voor avonturiers. Het merk heeft naam gemaakt met outdoorkleding en functionele stukken voor elk avontuur, en de stijlvolle stukken van het merk zijn al een paar jaar niet meer weg te denken uit de streetstyle. Nu kun je tot 30% korting krijgen op veel verschillende kledingstukken uit de collectie van The North Face.

Als je meer items wilt ontdekken die deel uitmaken van de 30% kortingactie, hoef je alleen maar op de knop te klikken. Hiermee krijg je toegang tot het volledige aanbod van The North Face in hun online winkel.

Check ons sneaker nieuws om er zeker van te zijn dat je geen enkele andere sneaker en streetwear sale mist!

The North Face sale