Skip to content
Upcoming

Top 5 underrated “Dad Sneakers” voor vrouwen!

10 april 2018 13:40
Top 5 underrated “Dad Sneakers” voor vrouwen!

“Dad Sneakers”, een onverwachte stijltrend die in 2017 uitbrak, en op dit moment nog steeds erg populair is in de modewereld. Tegenwoordig lijkt het net alsof je nergens meer zowel online als op straat kan kijken, zonder een dad sneaker tegen te komen, zoals de bekende Balenciaga Triple-S. En ookal zijn er erg veel fans van de door Demna Gvasalia gedesignde Balenciaga sneakers, vrouwen hebben meer opties nodig om uit te kiezen, toch? Daarom hebben wij een aantal opties van minder bekende sneakers op een rijtje gezet!

Van Reebok tot PUMA sneakers, we hebben een top 5 opgesteld met toffe, underrated “Dad Sneakers”, die je dit seizoen zou moeten dragen! Scroll dus gauw verder!


Axel Arigato Tech Runner

Prijs: €289,90
Colorway: White Leather Canvas
Stylecode: 30072-WHT
Shoplink: Klik hier >>

Het Zweedse merk Axel Arigato bood zijn unieke kijk op de chunky sneaker trend begin 2018 met zijn Tech Runner. Dit unisex silhouet is in meerdere colorways beschikbaar en heeft een futuristische look die je outfit meteen een andere uitstraling geeft. Deze “Dad Sneaker” is er in nog meer colorways, zoals Black Leather Canvas!



PUMA Prevail OG

Prijs: €110
Colorway: Black/White Ocean Depths/Dazzling Blue
Stylecode: 364106 03
Shoplink: Klik hier >>

De sneaker komt in twee verschillende colorways, paars en turquoise. Beide sneakers beschikken over zwarte strepen. De colorways zorgen bij de sneakers dat ze meer opvallen. Het bovenwerk is van mesh. De strepen zijn van leer en geven een luxe uitstraling. De zool is van rubber en geeft een ‘chunky’ feeling.



Nike Air Monarch IV

Prijs: €55
Colorway: Wit/Metallic Silver
Stylecode: 415445-102
Shoplink: Klik hier >>

On a budget? Dan is deze dad sneaker perfect voor jou! De Nike Air Monarch is een go-to-sneaker onder de “Dad Shoes”. De unisex stijl is gemaakt van een leren bovenkant op een Phylon tussenzool die zorgt voor lichtgewichte demping en duurzame ondersteuning. De retro uitstraling maakt de sneaker gemakkelijk te stylen met elke outfit. Shop deze sneaker in het wit (hierboven) of in het zwart!


New Balance M991XG

Prijs: €195
Colorway: Grey
Shoplink: Klik hier >>

Ook New Balance heeft een ruime collectie aan chunky sneakers, zoals de M991XG hierboven. De New Balance 991 is vernieuwd in een premium nubuck, compleet met mesh details. De “Made in England”-stijl is een moderne hardloper voor zowel mannen als vrouwen maar kan ook goed gedragen worden onder elke outfit. Benieuwd naar meer New Balance 991 sneakers in verschillende colorways? Klik dan hier!


Bronx White & Grey Suede 

Prijs: €172,99
Colorway: White & Grey
Shoplink: Klik hier >>

Deze opvallende en leuke sneakers komen uit een familiebedrijf met bijna honderd jaar ervaring in het maken van schoenen. Het speelse design heeft het typische “Bronx” gevoel. Het silhouet heeft luxe leersoorten en creatieve details en natuurlijk zeer chunky zolen, die bij “Dad Sneakers” niet mogen missen.