Skip to content
Staff Picks

Top 5 beste winterjassen van adidas voor de dames

28 september 2021 12:00
Top 5 beste winterjassen van adidas voor de dames

Een goede voorbereiding is het halve werk. Kortom: het wordt kouder. Dat betekent tijd voor een geschikte winterjas voor de koudere seizoenen. Op de website van adidas shop je de leukste winterjassen en deze zijn voor dames, heren en kinderen verkrijgbaar.

Speciaal voor de winter hebben wij een top 5 samengesteld van de beste winterjassen van adidas voor de dames. Zo hoef jij je geen zorgen meer te maken bij het vinden van de perfecte jas en blijf jij lekker warm tijdens de winterdagen.

De jassen uit deze lijst zijn allemaal verkrijgbaar op de website van adidas. Wil je liever zelf door de winterjassen en adidas website heen scrollen? Klik dan op de knoppen hieronder.

1. Short Synthetic Donsjas

We beginnen de lijst met de Short Synthetic Donsjas. De jas is volledig zwart met op de mouwen de drie adidas strepen in het wit. Op de borst is het adidas logo in het wit te vinden. Verder bevat het kledingstuk een verhoogde kraag en een adidas embleem als trekker bij de rits.

Lijkt deze stijlvolle jas iets voor jou? De jas heeft een prijs van €110,00 en is verkrijgbaar op de website van adidas.

winterjassen van adidas
Short Synthethic Donsjas

2. adidas by Stella McCartney Lange Gewatteerde Jas

Vervolgens hebben wij de Stella McCartney Lange Gewatteerde Jas. De jas heeft een donkerbruin kleurenschema en bedekt het hele bovenlichaam tot aan de knieën. Het kledingstuk heeft naast een verhoogde kraag ook nog een capuchon. Hierdoor blijf jij extra warm tijdens de winterdagen. Op de rug is het logo van adidas en Stella McCartney te vinden.

Daarnaast is de jas ook verkrijgbaar in twee andere kleuren. Het kledingstuk heeft een prijs van €400 en is makkelijk te verkrijgen op de website van adidas.

winterjassen van adidas
adidas by Stella McCartney Lange Gewatteerde Jas

3. aSMC FZ JKT

Om je een comfortabel gevoel te geven tijdens de winterdagen voegen wij ook de aSMC FZ JKT aan het lijstje toe. De jas is gemaakt van wol en bevat een zwart en grijze zebra printje. Het kledingstuk heeft een verhoogde kraag en heeft een oversized fit. Verder zijn de ritsen grijs en kleurt de binnenvoering van de jas zwart.

Heb jij deze jas ook op het oog? Twijfel dan niet langer en bestel de jas op de website van adidas voor maar €250.

aSMC FZ JKT
aSMC FZ JKT

4. adidas Essentials Donsjack

De adidas Essentials Donsjack is warm opgevoerd met een bordeaux rode kleurenschema. Op de schouders van de jas zijn de drie welbekende strepen in het wit geplaatst. Verder is het adidas logo ook in het wit te vinden op de borst. Het model heeft een verhoogde kraag en een bordeaux rode rits om het kleurenschema helemaal compleet te maken.

De jas heeft een prijs €90 en is ook verkrijgbaar in verschillende kleuren. Deze kunnen allemaal gevonden worden op de website van adidas.

winterjassen van adidas
adidas Essentials Donsjack

5. adidas Utilitas Parka met Capuchon

We sluiten de lijst met winterjassen af met de adidas Utilitas Parka. De jas komt gedipt in een beige colorway, met het adidas logo op de mouwen in het wit. Op de capuchon zijn bont haartjes geplaatst om extra warmte aan te bieden tijdens het dragen. Ten slotte komt het model afgeleverd met een verhoogde kraag.

Ook deze jas is verkrijgbaar op de website van adidas. De jas kost €150 en is ook nog is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

adidas Utilitas Parka met Capuchon
adidas Utilitas Parka met Capuchon

Tot zo ver onze top 5 beste winterjassen van adidas voor de dames. Wil jij meer van zulke lijsten van adidas zien? Bekijk dan onze blogs op de Sneakerjagers app. Vergeet ons ook niet te volgen op Instagram, Facebook en Twitter om altijd op de hoogte te zijn van de laatste sneaker nieuws en releases.