Skip to content
Staff Picks

Top 5 beste herensneakers voor een business dresscode

4 september 2021 13:28
Top 5 beste herensneakers voor een business dresscode

Alhoewel de sneakerwereld voornamelijk gericht is op streetwear, richten wij ons dit keer op de zakelijke sector. Het komt steeds vaker voor dat sneakers gecombineerd worden met formele kledingstukken. Niet alleen in casual gelegenheden, maar bijvoorbeeld ook op kantoor.

Het is natuurlijk belangrijk om de juiste sneakers te hebben die perfect passen bij je formele outfit. Speciaal voor onze zakelijke sneakerliefhebbers hebben wij een top 5 samengesteld met de beste herensneakers voor een business dresscode.

De schoenen uit deze lijst zijn te vinden bij Sneakers en kunnen makkelijk met één klik op de afbeelding besteld worden. Wil je liever zelf door de Sneakers website scrollen? Klik dan op de knop hieronder.

1. Vans Old Skool Low | VD3HY28

We beginnen de lijst met een van onze favoriete klassiekers, namelijk de Vans Old Skool Low. Het bovenwerk is gemaakt van zwarte suède met witte accenten die over de hele schoen te vinden zijn. De zool van dit paartje kleurt ook wit. Door dit simpele kleurenschema kan het silhouet eenvoudig gedragen worden onder een formele outfit.

Het model is te vinden op de Sneakers website voor €74,99. Klik op de afbeelding hieronder om meteen een paartje te scoren.

Vans Old Skool Low

2. adidas Stan Smith Stripes | h04333

Een ander perfect paartje voor een formele outfit is de adidas Stan Smith Stripes. Het model is geheel wit met zwart en witte strepen op de hiel tab. Het silhouet heeft een rustig ontwerp en is makkelijk te combineren met een wit overhemd.

Dit model kost €99,99 en is te vinden op de Sneakers website. Klik op de afbeelding hieronder om meteen een paartje te bestellen.

adidas Stan Smith Stripes

3. De Hub Court Z High | M5901L68-L10-342

De Hub Court Z High heeft een lederen bovenwerk met overlays gemaakt van suède. Het paar heeft een wit kleurenschema met een kleine vertoning van donkerblauw. De kleur donkerblauw is te zien op de pijl aan de zijkant van de schoen en op de hiel tab. Verder bevat de schoen nog van een off-white zool.

Dit paar is te vinden op de Sneakers website voor €109,99 en is makkelijk te verkrijgen door op de afbeelding hieronder te klikken.

Hub Court Z High

4. Antony Morato Zipper | MMFW01409-4065

De Antony Morato Zipper is een stijlvolle schoen die prima onder een pantalon gedragen kan worden. Het paar heeft een donkergroen bovenwerk dat voornamelijk gemaakt is van suède. Naast de veters is een zwarte rits te vinden. Deze matcht met de zwarte hiel tab die gemaakt is van premium leer. Verder bevat de sneaker een verhoogde middenzool in de kleur wit.

Het model kost €149,99 en is te vinden op de Sneakers website. Klik op de afbeelding hieronder om de schoen meteen te bestellen.

Anthony Morato Zipper

5. Cruyff Contra | CC213014-979

We sluiten de lijst af met de Cruyff Contra. Het model heeft een grijs kleurenschema en is geschikt voor alle seizoenen van het jaar. De kleur van de basis loopt over van donker naar lichtgrijs. Verder zijn er nog leren overlays te vinden op de mudguard, veters en hiel. De schoen bevat een witte middenzool en een zwarte buitenzool. Aan het achterstuk van het middenzool zit een Air unit om de schoen een casual uitstraling te geven.

Dit model is op de Sneakers website te vinden voor €119,99. Klik op de afbeelding hieronder om de sneaker toe te voegen aan jouw collectie.

Cruyff Contra

Tot zo ver onze top 5 beste herensneakers voor een business dresscode van Sneakers. Wil jij altijd op de hoogte blijven van het laatste sneaker nieuws en releases? Houd dan onze releasekalender in de gaten en volg ons op Instagram, Twitter en Facebook.