Skip to content
Staff Picks

Top 10 Nike Dunk Low colorways bij StockX

20 februari 2023 11:16
Top 10 Nike Dunk Low colorways bij StockX

De Nike Dunk Low, wie kent het silhouet niet? Het is niet voor niets een van de meest populaire modellen van de Swoosh. Veel verschillende colorways zijn inmiddels uitgebracht en nog vele zullen volgen. Terwijl we wachten op de release van de ‘Just Do It‘ en ‘Chicago Split‘ kunnen we kijken naar een Top 10 Nike Dunk Low colorways bij StockX. Bekijk het overzicht hieronder!

Nike Dunk Low colorways bij StockX

Nike Dunk Low ‘Photon Dust’ | DD1503-103

We beginnen het overzicht met een clean colorway namelijk de ‘Photon Dust’. De sneaker heeft een wit leren basis met lichtgrijze overlays. Door deze kleurencombinatie past het ontwerp bij iedere outfit.

Nike Dunk Low 'Photon Dust'
Nike Dunk Low 'Photon Dust'

*Let op! De prijzen van de sneakers kunnen per maat en per dag verschillen. Dit is afhankelijk van het vraag en aanbod van de desbetreffende sneaker.

Nike Dunk Low Retro ‘Panda’ (2021) | DD1391-100

Eentje die zeker niet mag ontbreken in dit overzicht is de ‘Panda’. Net als de vorige colorway past ook deze bij iedere outfit. De basis van het paartje is gemaakt van wit leer en de overlays hebben een zwarte kleur gekregen.

Nike Dunk Low Retro 'Panda'
Nike Dunk Low Retro 'Panda'

Nike Dunk Low ‘Dusty Olive’ | DH5360-300

De ‘Dusty Olive’ heeft in vergelijking met de andere kleurstellingen een opvallend ontwerp, dit komt vooral omdat het bovenwerk volledig gemaakt is van suède. Daarnaast valt ook de kleurencombinatie van groen, bruin en geel erg op.

Nike Dunk Low 'Dusty Olive'
Nike Dunk Low 'Dusty Olive'

Nike Dunk Low Retro ‘Valentine’s Day’ (2023) | DR9705-100

De ‘Valentine’s Day’ bevat een combinatie van kleuren die overduidelijk verwijzen naar Valentijnsdag. De lederen overlays hebben een eenvoudige Sail kleur gekregen. Onder de overlays is een opvallende bordeaux rode kleur te zien.

Nike Dunk Low Retro Valentine's Day (2023)
Nike Dunk Low Retro Valentine's Day (2023)

Nike Dunk Low ‘Grey Fog’ | DD1391-103

De ‘Grey Fog’ lijkt erg op de ‘Photon Dust’, maar deze bevat een net iets donkerdere grijze kleur op de overlays. De witte tussenzool met grijze buitenzool maken het ontwerp compleet.

Nike Dunk Low 'Grey Fog'
Nike Dunk Low 'Grey Fog'

Nike Dunk Low ‘Rose Whisper’ | DD1503-118

De ‘Rose Whisper’ kleurt wit met lichtroze en heeft een leren upper. Een opvallend detail is dat de branding op de heel in het wit is gestikt, wat net even dat beetje extra geeft aan de schoen.

Nike Dunk Low 'Rose Whisper'
Nike Dunk Low 'Rose Whisper'

Nike Dunk Low SP ‘Kentucky’ | CU1726-100

De ‘Kentucky’ was voordat de ‘Panda’ verscheen één van de meest populaire colorways. Het paartje doet denken aan het ‘Be True To Your School’ pack, waarbij de kleurstellingen representatief stonden aan een basketbalteam.

Nike Dunk Low SP 'Kentucky'
Nike Dunk Low SP 'Kentucky'

Nike Dunk Low SP ‘Syracuse’ | CU1726-101

Net als de ‘Kentucky’ was ook de ‘Syracuse’ colorway onderdeel van het ‘Be True To Your School’ pack uit 1985. Op dit paartje is een oranje kleur aangebracht op een witte basis.

Nike Dunk Low SP 'Syracuse'
Nike Dunk Low SP 'Syracuse'

Nike Dunk Low Retro ‘Miami Hurricanes’ | DD1391-300

De ‘Miami Hurricanes’ komt in de kleuren van, je raad het al, de Miami Hurricanes. Wat als eerste opvalt is de oranje kleur die op de basis is geplaatst. De overlays komen in een donker groene kleur.

Nike Dunk Low Retro 'Miami Hurricanes'
Nike Dunk Low Retro 'Miami Hurricanes'

Nike Dunk Low ‘USC’ | DD1391-602

De ‘USC’ is een opvallende colorway, dit komt door de rode kleur op de overlays. Deze kleur is ook te zien op de voering, heeltab, Swoosh en buitenzool. Een gele kleur is te zien op de branding.

Nike Dunk Low 'USC'
Nike Dunk Low 'USC'

De beste colorways hebben we in dit overzicht uitgelicht, maar natuurlijk zijn er nog veel meer kleurstellingen van de Dunk Low, deze kun je allemaal scoren bij StockX! Het is daarom zeker de moeite waard om een kijkje te nemen op de website. Benieuwd naar aankomende colorways? Klik dan op de button hieronder!