Skip to content
Upcoming

Top 10 luxury sneakers

16 februari 2018 15:21
Top 10 luxury sneakers

Verwen jezelf met een van deze pareltjes! Als je een duurder paar sneakers koopt is het wel belangrijk ze hot en happening zijn. Wij hebben voor jullie de top 10 luxury sneakers verzameld! Van Filling Pieces tot aan Gucci, we hebben van alles wat. Wil je meer luxury sneakers bekijken? Klik dan hier.

1. Giuseppe Zanotti Kriss

Prijs: €595,-
Shoplink: <<HIER>>

Sinds de eerste collectie in New York 1994, weet Giuseppe Zanotti de modewereld keer op keer te betoveren met zijn sensationele ontwerpen. De sneaker is van leer en beschikt over een rubberen zool. De sneaker is zwart maar dankzij de gouden details heel chique. Giuseppe Zabotti Kriss sneaker is in Italië gemaakt.

 


2. Givenchy Urban Street

Prijs: €475,-
Shoplink: <<HIER>> 

Givenchy is in 1952 opgericht door de designer Hubert de Givenchy. De collecties van het modemerk worden gekenmerkt door de door krachtige architecturale lijnen, gecombineerd met een vleugje ‘street’. De Givenchy Ubran Street is een leren witte schoen met een zwart bovenwerk waar de naam van het merk in staat gegraveerd.


3. Valentino Open

Prijs: €470,-
Shoplink: <<HIER>> 

Op 27-jarige leeftijd opende de Italiaanse modeontwerper Valentino Clemente Ludovico Garavani zijn eigen modehuis in Rome. Inmiddels is Valentino uitgegroeid tot één van de meest iconische modehuizen ter wereld. De collecties worden veelvuldig gespot op de rode loper en laten zich kenmerken door klassieke, elegante items met een vleugje glamour. Ook bij deze Valentino sneaker is er sprake van glamour dankzij het roze bovenwerk. De sneaker is van leer, en op de tong is in goud het merknaam gegraveerd.


4. Dsquared Vitello

Prijs: €330,-
Shoplink: <<HIER>> 

Tweelingbroers Dean en Dan Caten groeiden op in Toronto en verhuisden naar Italië om daar hun modelabel Dsquared2 te starten. Inmiddels wonen de designers in Londen, maar de collecties van het luxe merk worden nog steeds in Italië geproduceerd. De collecties van Dsquared2 zijn een edgy mix van uitgesproken prints en speelse accenten vol met contrasten. De sneaker is van leer en beschikt over een gouden metallic details. Op de rechter zijwand is er in zwarte letters Dsquared geschreven.


5. Gucci Ace

Prijs: €790,-
Shoplink: <<HIER>> 

Het modehuis Gucci is in 1921 opgericht door de gelijknamige ontwerper Guccio Gucci in Florence. De creatief directeur Alessandro Michele vaart een nieuwe koers met unieke ontwerpen, gecombineerd met een moderne twist. De leren sneaker is voornamelijk wit. Aan de zijwanden kun je de typische Gucci strepen terug vinden. De glitter slang geeft een mooie toevoeging aan het geheel.


6. Balenciaga Race Runner

Prijs: €495,-
Shoplink: <<HIER>> 

Couturier Cristóbal Balenciaga werd in 1895 in een klein Baskisch vissersdorp geboren en verhuisde in 1937 naar Parijs om een salon op 10 Avenue George V te openen. Hij vond de stijl van de 20e eeuw uit en zijn soepele, lichte pakken en chemise jurken voelen nog steeds hedendaags aan. De sneaker heeft een strak modern design. De sneaker beschikt over suède, leer en textiel.


7. Filling Pieces Origin Low Arch Runner Fence

Prijs: €330,-
Shoplink: <<HIER>> 

Designer Guillaume Philibert startte het label Filling Pieces in 2009 om het gat tussen streetwear en high-end fashion te dichten. De handgemaakte schoenen van het Amsterdamse label zijn vervaardigd in Portugal en gemaakt van Italiaans leer. De schoenen zijn te herkennen aan hun unieke moderne silhouet met een ietwat uitstekende tong. De paarse kleur valt goed op in het design.


8. Balenciaga Arena

Prijs: €450,-
Shoplink: <<HIER>> 

Couturier Cristóbal Balenciaga werd in 1895 in een klein Baskisch vissersdorp geboren en verhuisde in 1937 naar Parijs om een salon op 10 Avenue George V te openen. Hij vond de stijl van de 20e eeuw uit en zijn soepele, lichte pakken en chemise jurken voelen nog steeds hedendaags aan.  De sneaker is van lamsleer en volledig zwart. De soepele gouden details geven een glamour feeling.


9. Dsquared Be Cool Be Nice

Prijs: €395,-
Shoplink: <<HIER>> 

Tweelingbroers Dean en Dan Caten groeiden op in Toronto en verhuisden naar Italië om daar hun modelabel Dsquared2 te starten. Inmiddels wonen de designers in Londen, maar de collecties van het luxe merk worden nog steeds in Italië geproduceerd. De collecties van Dsquared2 zijn een edgy mix van uitgesproken prints en speelse accenten vol met contrasten. De sneaker is van leer en voornamelijk wit. Op de heel tab staat er op de rechterschoen ‘be nice’ er op de linkerschoen ‘be cool’.


10. Valentino

Prijs: €470,-
Shoplink: <<HIER>> 

Op 27-jarige leeftijd opende de Italiaanse modeontwerper Valentino Clemente Ludovico Garavani zijn eigen modehuis in Rome. Inmiddels is Valentino uitgegroeid tot een van de meest iconische modehuizen ter wereld. De collecties worden veelvuldig gespot op de rode loper en laten zich kenmerken door klassieke, elegante items met een vleugje glamour. De sneakers is wit met een gouden bovenwerk.