Skip to content
Staff Picks

Toon je ware zelf met de nieuwste ‘Feels Like UGG’ collectie

17 september 2023 12:00
Toon je ware zelf met de nieuwste ‘Feels Like UGG’ collectie

Met je eigen looks en outfits kun je je eigen karakter uitdrukken en je eigen persoonlijkheid te laten zien. UGG geeft je de mogelijkheid om jezelf te zijn met de nieuwe ‘Feels Like UGG’ collectie. Het gaat erom dat je niet hoeft te doen alsof, dat je jezelf met al je facetten kunt presenteren en je eigen look kunt creëren. Met de nieuwe stijlen van UGG kun je ook volledig nieuwe kanten van jezelf ontdekken en staan voor hoe je je voelt.

Hier laten we je de nieuwe collectie van UGG zien waarmee je authentieke herfstlooks kunt creëren.

Feels Like UGG slides

Als je denkt dat slides alleen in de zomer en thuis gedragen kunnen worden, dan heb je nog niet gehoord van deze coole slides van UGG. Want met deze modellen kun je ook in het dagelijks leven comfortabel en behaaglijk voor de dag komen. Ze zijn gevoerd aan de binnenkant en zacht als pantoffels, maar hebben een stevig profiel en zijn robuust, zodat ze ook geschikt zijn voor dagelijks gebruik in de herfst en op straat gedragen kunnen worden. Met verschillende modellen en kleuren is er zeker een schoen die bij iedereen past.

De UGG Tasman in een opvallende ‘Stormy Seas’-kleur en is echt iets voor jou als je wilt opvallen met kleur. Met een ultralichte, duurzame buitenzool is hij perfect voor binnen en buiten.

De Tasman Cali Wave heeft een bovenkant van eco-suède, reflecterende onderlagen en een kraag van textiel gemaakt van 100% gerecyclede polyestervezels. Het golvende ontwerp maakt het iets heel speciaals.

Met zijn extra dikke zool heeft de UGG Tazz een geheel eigen stijl. Dankzij de wolmix geniet je zowel binnen als buiten van pantoffelcomfort.

Voor wie het zo knus en zacht mogelijk wil hebben, is de Tazzlita een goede keuze. De 17 mm dikke kraag en het luxe suède bovenwerk maken de look compleet.

Een schoen voor alle gelegenheden is de Tasman Weather Hybrid. Het ontwerp voegt waterdicht suède en gesealde naden toe aan de populaire slide. Hij is ook voorzien van de UGGplush™ wollen voering die gemaakt is van geüpcyclede vezels.

De UGG Tasman X biedt vorm en functie, want de schoen is waterdicht. Je kunt dus genieten van volledig comfort, zelfs op regenachtige dagen.

Feels Like UGG boots

Met deze warme en zachte boots van UGG kun je genieten van de herfst en bij elk weertype stijlvolle outfits dragen zonder koude voeten te krijgen. UGG laarzen zijn er in alle soorten en kleuren. Zowel de klassiekers met zacht lamsleer als waterdichte laarzen en nog veel meer.

De Classic Ultra Mini boots zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Door de lage vorm glijd je gemakkelijk in de schoenen en het lamsleer houdt je voeten warm, zelfs op koudere dagen.

Wil je de praktische voordelen van rubberen laarzen, maar ook een coole look? Kijk dan eens naar de Drizlita Boot. Deze waterdichte statement laars is gemaakt van gerecycled materiaal. Hij is gevoerd met lamsleer aan de binnenkant en zorgt ervoor dat je er stijlvol uitziet in elk weertype.

De Ashton veterboot is modieus en eenvoudig. De voering van microvezel geeft hem dat UGG-gevoel en je kunt hem mixen en matchen met je herfstlooks.

De Classic Dipper Boot geeft je outfit een unieke look door de combinatie van suède en een neopreen schacht. Met dit model hoef je je geen zorgen te maken over een gekreukelde zoom.

De extra knusse look is natuurlijk ook verkrijgbaar in de laarsversie. De Classic Cloudpeak is een creatieve kijk op de klassieke UGG-laars met opvallende pluche stiksels en een plateauzool.

De Classic Boot is het beroemdste model van UGG en werd oorspronkelijk ontwikkeld om de voeten van surfers warm te houden. Het ontwerp met de duurzame, lichtgewicht zolen heeft sindsdien naam gemaakt als een absolute cultlaars en mag zeker niet ontbreken in je garderobe.

Dit waren enkele items van de nieuwe collectie van UGG waarmee je deze herfst jezelf kunt zijn. Durf gewoon iets te proberen en laat je fantasie de vrije loop. Op de UGG-website vind je nog meer stijlen zoals de UGG Lowmel, UGG Brisbane Chelsea boot of de UGG Mini platform boot. Dus als je de juiste schoen voor jou nog niet hebt gevonden, neem dan zelf een kijkje.

Als je meer wilt lezen over de nieuwste collecties en andere nieuwtjes uit de wereld van sneakers, neem dan een kijkje op onze nieuwspagina.