Skip to content
Upcoming

De Nike Shox TL keert weer terug

15 maart 2019 14:22
De Nike Shox TL keert weer terug

We kennen hem allemaal wel, de Nike Shox. In 2003 was de sneaker dé sneaker van het moment. De sneakers vielen enorm op met de nieuwe Shox technologie waardoor het erop leek dat de sneakers op veren waren gezet. In eerste instantie was de shox technologie alleen bij de hak actief. Later werd de Shox technologie naar een nieuw niveau gebracht met de Shox TL. In dit geval liep de technologie over het gehele voetbed.

De Nike Shox TL is een sneaker die een bepaalde periode in footwear design symboliseert. Het model paste perfect in zijn tijd en wordt nog steeds positief herinnerd door veel mensen. Met de huidige trends van de retro sneakers is het weer helemaal hot om de chunky sneakers terug te brengen. Al deze redenen gecombineerd heeft er toe geleid dat Nike het Shox TL model weer terug gaat brengen!

Enige tijd geleden heeft Nike samen met Comme Des Garçons het model al een typische punk geïnspireerde make over gegeven. In recentelijk nieuws heeft CDG ook gezegd dat de Nike Shox een grote rol zal gaan spelen in zijn SS19 collectie. Deze bewering zien we langzaam steeds meer tot realiteit komen.

De details

We beginnen met deze Nike Shox TL in een triple black colorway. Het geavanceerde bovenwerk is voorzien van plastic, rubberen en geborduurde details. Zo is de heel gemaakt van een synthetisch lederen materiaal. De Swoosh is met een dik robuust borduursel vast gemaakt aan het bovenwerk. De drukke upper is bevestigd op de bekende volledige Shox midsole voor een extra futuristische look.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Nike Shox TL 'Black'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
TL
TL
TL
TL
TL