Skip to content
Upcoming

Timothy Sabajo van Patta is te gast in de nieuwste aflevering van Sneakerjagers ‘On Air’

25 september 2020 09:40
Timothy Sabajo van Patta is te gast in de nieuwste aflevering van Sneakerjagers ‘On Air’

Sneakerjagers ‘On Air’ is terug en dat doen we natuurlijk in stijl met twee geweldige gasten. De eerste gast, Benny Komala van Ben-G, bespraken we al eerder met jullie in een artikel op deze site, maar vandaag is de spotlight voor de tweede gast, Timothy Sabajo van Patta.

Het Begin van Patta

In aflevering 9 van seizoen 1 zagen we natuurlijk al Edson Sabajo van Patta. Nu in aflevering 8 van seizoen 2 hebben we Timothy Sabajo, die een groot aandeel heeft in het grote succes van Patta.

Natuurlijk vertelt Timothy Sabajo over de beginjaren van Patta. De zoektocht naar exclusieve sneakers, de opening van de winkel in Amsterdam en de uitbreiding naar Londen en Milaan.

Collaborations

In de podcast praat Timothy onder andere over een aantal collaborations van Patta. Patta staat natuurlijk bekend om zijn vele collaborations met merken als Nike, Asics en Vans. Maar Patta heeft ook een aantal collaborations met wat minder bekende merken. Maar dat betekent niet dat het verhaal erachter niet speciaal is. Zo vertelt Timothy over de collaborations met Mizuno en Mephisto.

Deze laatste collaboration zal voor velen niet heel bekend zijn. Het Franse schoenenmerk heeft een wat “volwassen” uiterlijk en staat totaal niet bekend in de wereld van streetwear en sneakerheads. Toch was Patta niet bang om de samenwerking aan te gaan met dit Franse schoenenmerk. In aflevering 8 van seizoen twee vertelt Timothy onder andere over het tot stand komen van deze collab.

Aflevering 8 van Sneakerjagers ‘On Air’ de podcast seizoen 2 is vanaf vrijdag 25 september 2020 om 20:00 te zien via Youtube en te beluisteren via Spotify en Apple Podcasts. In seizoen 2 hebben we weer te gekke gasten uit de sneakerwereld die hun verhaal komen doen in onze podcast. Vergeet je daarom niet te abonneren! Check ook de nieuwe Sneakerjagers Pure, de podcast van Sneakerjagers over duurzaamheid en sustainability in de sneakerwereld.