Skip to content
Newsfeed

Timberland viert kleurrijk zijn 50-jarig bestaan

15 oktober 2023 14:06
Timberland viert kleurrijk zijn 50-jarig bestaan


Voor degenen die nog niet goed bekend zijn met het merk Timberland, hier is een korte introductie. Timberland staat al meer dan 45 jaar bekend om het produceren van hoogwaardige producten en is voortdurend op zoek naar nieuwe ideeën om hun diverse assortiment klassieke items te verbeteren. Een van hun iconische stukken, de ‘Boot‘, heeft in de loop der jaren verschillende fasen en veranderingen doorgemaakt. Nu, ter ere van hun 50-jarig bestaan, is deze klassieker opnieuw gemoderniseerd. Laten we er meer over ontdekken.

Een ode aan de regenboog – de kleurrijke Timberland boot

Met de nieuwe collectie heeft Timberland bijna alles vernieuwd aan de Boot, behalve het geliefde originele design. Denk daarbij aan het Timberland premium leer, de waterdichte bescherming, de transparante rubberen profielzool, de Primaloft-isolatie die voor 90% gerecycled is, en nog veel meer. Deze schoenen blijven trouw aan hun oorspronkelijke ontwerpfilosofie: ”Gebouwd om naar buiten te gaan en dingen voor elkaar te krijgen.”

Voor deze nieuwe collectie is de traditionele zachte bruine kleur vervangen door een scala aan levendige kleuren. De 50ste jubileumlijn staat voor innovatie en zelfexpressie, en is daarom beschikbaar in alle kleuren van de regenboog, zodat je het nieuwe seizoen op jouw eigen kleurrijke manier kunt verwelkomen.

Timberland Apparel voor de kleurrijkste creatievelingen

Maar voor de Timberland-fans die meer van de kleding zijn, is er natuurlijk ook iets leuks om hun verjaardag mee te vieren. Er is namelijk bijpassende kleding gemaakt in dezelfde vrolijke kleurtinten als de nieuwe boots. Zo ga je niet alleen stijlvol het nieuwe seizoen in, maar ook warm en comfortabel. Aan alles is gedacht!

Al met al heeft Timberland ons zeker niet teleurgesteld dit jaar. Wij zijn verbaasd door hun unieke denkwijze die al 50 jaar mensen de kans geeft om zichzelf te kunnen laten zien van hun beste kant.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws qua sneakers, stijl en fashion? Houd onze blogs dan goed in de gaten! Meer lezen? Check een van onze andere Sneakerjagers blogs.

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date