Skip to content
Newsfeed

Timberland brengt speciale boots uit voor Valentijnsdag

26 januari 2024 14:27
Timberland brengt speciale boots uit voor Valentijnsdag

Na een opmerkelijke verschijning op de Paris Fashion Week 2024, pakt Timberland uit met speciale ontwerpen voor de dag van de liefde: Valentijnsdag. Voor de Valentine’s Day Collectie heeft het merk de Heritage Stone Street Boot een flirty donkerrode tint gegeven. En voor de kleintjes onder ons komen ze met een schattige zachtroze Premium 6-inch variant.

De Heritage Stone Street Boot bestaat uit Timberland’s kenmerkende waterdichte Premium Leather en PrimaLoft-isolatie. Hierdoor blijven je voeten lekker warm blijven tijdens de koudere dagen. Wat deze boots nog specialer maakt, is het gebruik van OrthoLite, dat een ideale combinatie biedt van comfort en ondersteuning.

Het Valentine’s Day pack omvat ook de Junior Premium 6-inch Boot, die dezelfde kenmerken bevat waardoor jij en je kleintje kunnen genieten van ultiem comfort. Om een extra vleugje liefde aan de boots te geven komen beide paren met een pluizige hangtag in de vorm van een hart, een zachte kraag van fluweel en graphics van lippenstiftkusjes op de inlegzolen.

De Timberland Valentine’s Day Collectie is nu verkrijgbaar bij Timberland via de button hieronder. De Heritage Stone Street Boot kost €230,- en de 6-inch Boot €120,-.

Benieuwd naar hoe Timberland heeft uitgepakt op de Paris Fashion Week 2024? Lees dan: Hoe de Timberland 6-Inch Boot de show stal tijdens Paris Fashion Week 2024.

Timberland
Timberland
Timberland
Timberland
Timberland
Timberland
Timberland