Skip to content
Newsfeed

Tim & Tom live bij Sneakerness in Rotterdam

23 november 2021 18:00
Tim & Tom live bij Sneakerness in Rotterdam

Sneakerness gaat op zaterdag 27 november en zondag 28 november door in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Uiteraard zijn wij van Sneakerjagers er bij en hebben wij iets speciaals in petto, namelijk een Tim en Tom liveshow.

Op de zaterdag zullen Tim en Tom een liveshow geven om 15:00 uur. De liveshow zal tot 15:50 uur duren. Zo heb jij nog genoeg tijd om de zeldzaamste en meest bijzondere kicks te bewonderen op het evenement en om naar andere panel talks te gaan.

Tijdens de liveshow zullen Tim en Tom hun ongezouten mening geven over verschillende onderwerpen die uiteraard met sneakers te maken hebben. Bereid je voor om een uur lang mee te lachen met de grappen die de twee zullen maken.

Heb jij nog geen tickets voor één van de dagen? Klik dan op de knop naast deze tekst. Vergeet niet dat door de huidige COVID-19 maatregelen een geldig vaccinatie-, herstel- of testbewijs verplicht is voor toegang tot het evenement.

Wil jij altijd en overal op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in de sneaker wereld? Volg ons dan op Instagram en download de Sneakerjagers app. In de app kan je onze blogs lezen en de releasekalender in de gaten houden. Zo mis je nooit meer een nieuwe release.