Skip to content
Brand

Tijdelijke actie! Krijg 20% korting op The North Face items bij BSTN

18 oktober 2023 11:25
Tijdelijke actie! Krijg 20% korting op The North Face items bij BSTN

Wat is een beter merk om je garderobe winterklaar te maken dan The North Face? En bij BSTN kun je momenteel 20% korting krijgen op veel items uit de TNF collectie. Het enige wat je nodig hebt is de code TNF20 bij het afrekenen. Maar let op: de actie is slechts geldig tot 19 oktober 2023 23:59 uur, dus het is de moeite waard om er snel bij te zijn!

The North Face staat al jaren bekend om zijn functionele en stijlvolle producten. Heb je nog een nieuwe jas nodig voor de winter of de overgangsperiode? Of mis je nog wat warme en functionele accessoires voor het koude seizoen? Heb je de juiste schoenen voor sneeuw en regen nog niet gevonden? Wil je de winter in stijl en warmte beginnen, of het nu voor dagelijks gebruik is of voor het volgende outdoor avontuur?

Bereid je dan nu voor met BSTN en krijg 20% korting op veel The North Face artikelen.

Gebruik code de TNF20 tot 23.59 uur op 19 oktober 2023 om je nieuwe favoriete The North Face kledingstukken met 20% korting bij BSTN te kopen.

Wil je meer weten over The North Face of BTSN? Neem dan een kijkje in ons sneaker nieuws! Daar vind je ook andere sale acties zoals deze.