Skip to content
Upcoming

thisisneverthat x New Balance kondigen hun collab aan

6 februari 2022 21:15
thisisneverthat x New Balance kondigen hun collab aan

Het Koreaanse streetwear label thisisneverthat en New Balance hebben hun handen opnieuw ineen geslagen voor een samenwerking. In februari zullen ze de samenwerking droppen, bestaand uit twee colorways op de 860 V2, een varsity jacket, hoodies, sweatpants en meer…

In oktober 2020 brachten de twee ook al een samenwerking uit op het 2002r silhouet van New Balance. thisisneverthat is een streetwear merk dat afkomstig is uit Seoul, Zuid-Korea. Het label werd in 2010 gelanceerd en werd al gauw een underground begrip. Echter werd het merk steeds populairder en ontplofte het toen een van de leden van ’s werelds grootste K-Pop groep BTS een shirt droeg van het merk.

De collectie die thisisneverthat dropt in samenwerking met New Balance beschikt over het 860v2 silhouet van NB. Ze hebben de sneakers verwerkt in totaal contrasterende colorways van elkaar. De ene is zwart gekleurd, terwijl de ander vrijwel volledig wit is van kleur. Wit geperforeerd leer en off-white accenten zorgen voor een vintage look. Rondom de sockliner/N logo zijn grijze tinten te vinden.

Het zwarte variant heeft dezelfde samenstelling als het witte variant, echter is deze sneaker volledig in het zwart verwerkt. Om wat contrast erin te houden beschikt de sneaker over een grijs N logo.

Zoals we al zeiden bestaat de samenwerking niet alleen uit sneakers, maar ook uit een varsity jacket die beschikt over neutrale kleuren. Het trainingspak heeft een grijze kleur gekregen.

Check de rest van de collectie hieronder in de foto’s. Op donderdag 10 februari 2022 dropt de thisisneverthat x New Balance collectie online via thisisneverthat. Benieuwd naar wat er nog meer allemaal dropt in de komende weken? Check dan onze Sneakerjagers Releasekalender.