Skip to content
Upcoming

This is Never That X New balance 2002R

21 september 2020 08:30
This is Never That X New balance 2002R

Het Koreaanse merk Thisisneverthat brengt samen met New Balance een nieuwe colorway op de 2002R uit. De samenwerking komt al op 21 september 2020 uit in Korea, met 2 colorway’s. Thisisneverthat x New Balance 2002R komt in de neutrale bruine en beige kleuren.

Al meerdere keren dit jaar zien we populaire sneakers in samenwerking met een koreaans merk. De PEACEMINUSONE Nike Air force 1 en Kasina Nike Dunk Low, zijn hier goede voorbeelden van. Nu is het de beurt van Thisisneverthat, die een samenwerking aangaat met New Balance 2002R. De twee colorways die over deze sneaker zijn gegooit, zijn nieuw op dit model.

ThisIsNeverThat X New Balance 2002R

Het model van New Blanace heeft twee nieuwe colorway’s gekregen, in deze samenwerking met Thisisneverthat. Beide schoenen hebben bruin en beige kleuren. Het eerste model is volledig bruin met één blauw detail op de achterkant. Ook de zool is bruin, de midsole is zwart gekleurd. De tweede colorway van deze 2002R is beige/wit. De witte details op deze sneaker zijn wat geel gekleurd, waardoor het een vintage, dad sneaker vibe krijgt. De zool is volledig in deze vergeelde kleur. Op beide colorways is het New Balance teken te vinden in het zwart. Op de lip van de sneaker staat ThisisNeverthat geschreven.

De twee nieuwe colorways zijn al bijna te verkrijgen in Korea. Of snel een release volgt is nog even afwachten. De foto’s van deze nieuwe samenwerking, zijn hier onder te bekijken!

Volg Sneakerjagers op social media voor leuke nieuwtjes, inspiratie en release reminders. Ook zijn er nog veel meer blogs te lezen op onze website. Deze sneaker en nog vele anderen zijn altijd te vinden in onze release kalender!

Thisisneverthat x New Balance 2002R
Thisisneverthat x New Balance 2002R
Thisisneverthat x New Balance 2002R
Thisisneverthat x New Balance 2002R