Skip to content
Upcoming

Gedetailleerde foto’s zijn opgedoken van the Union x Air Jordan 4

30 juli 2020 22:24
Gedetailleerde foto’s zijn opgedoken van the Union x Air Jordan 4

Eerder deze maand kwamen de eerste geruchten naar buiten van een samenwerking tussen the Union x Air Jordan 4 en nu zijn de eerste gedetailleerde foto’s naar buiten gekomen van de ‘Off Noir’ colorway.

Dit is natuurlijk niet de eerste keer dat the Union een eigen creatie maakt op een Jordan sneaker. The Union heeft namelijk al eens de Air Jordan 1 High twee colorways gegeven en momenteel worden deze op resell websites verkocht voor prijzen die oplopen in de €1.000,-. Nu is het de beurt aan het Air Jordan 4 model, die recent ook al werd aangekleed door Off-White.

The Union x Air Jordan 4 ‘Off Noir’ | DC9533-001

Op de sneaker zijn enorm veel details te vinden. De colorway beschikt over vele kleuren, namelijk Off Noir/Light Fusion Red/Brigade Blue/Dark Smoke Grey. Het bovenwerk bestaat voornamelijk uit een donkere kleur en bestaat uit vele panelen. De panelen zijn weer gecreëerd in allerlei soorten verschillende materialen. Hierdoor is het een vrij drukke sneaker. Branding is te vinden op de tong, de hiel en op de zijkant. Op de zijkant is namelijk een kleine gele tab te vinden met ‘UN/LA’ branding erop. De sneaker wordt afgemaakt met een dikke beige zool die extra contrast aan de sneaker voegt.

Volgens geruchten dropt the Union x Air Jordan 4 ‘Off Noir’ op zaterdag 15 augustus 2020. Aan de sneaker zal een prijskaartje hangen van €250,-. Check onze Releasekalender voor meer info. Scroll naar beneden voor de gedetailleerde foto’s.

Union X Air Jordan 4 'Off Noir'

DC9533-001 · Prijs vanaf €449,-

Naar alle aanbieders
Union x Air Jordan 4
Union x Air Jordan 4
Union x Air Jordan 4
Union x Air Jordan 4