Skip to content
Watch

The Turnover recap om de zomer mee door te komen

22 juli 2023 16:00
The Turnover recap om de zomer mee door te komen

De wekelijkse afleveringen van The Turnover gaan de komende week op een andere ietwat andere manier. In verband met de zomervakantie, worden de beste afleveringen van The Turnover toegelicht in een recap op het Sneakerjagers Instagram-account. Wie weet heb je een van deze beste sessies van de afgelopen seizoenen gemist!

The Turnover

The Turnover, gehost door DJ Turne en powered by Sneakerjagers, komt wekelijks met een mixtape. Elke week draait DJ Turne of een speciale gast een set voor ons. In de afgelopen seizoenen zijn er al een hoop bekende namen in The Turnover voorbij gekomen. De komende week tonen we je een recap van de beste mixtapes van afgelopen seizoenen.

Houd het Instagram-account van Sneakerjagers in de gaten voor de laatste updates betreffend The Turnover. Mocht je de vorige aflevering met DJ Mos Deaf gemist hebben, beluister de aflevering via de knop hieronder.

Mocht je nu geen genoeg hebben van DJ Turne, dan hebben we goed nieuws voor je. De dj zal in de komende aflevering van de nieuwe Sneakerjagers podcast The Sneaker Update te beluisteren zijn. In de podcast blijf je op de hoogte van de laatste nieuwsberichten en releases.

Mocht je benieuwd zijn naar alle afleveringen van The Turnover, neem dan een kijkje op onze Watch-pagina. Hier vind je alle sets van DJ Turne en gasten. Daarnaast kun je de sets ook via de Sneakerjagers Mixcloud-pagina beluisteren.