Skip to content
Watch

DJ Cutnice – The Turnover Episode 1

3 juli 2021 16:00

De eerste aflevering van The Turnover op Sneakerjagers Radio staat live. Dit is een nieuwe muziekshow met DJ Turne. Daarnaast is hij ook te beluisteren via de Mixcloud van Sneakerjagers.

The Turnover

The Turnover is een nieuwe show op Sneakerjagers Radio met DJ Turne. Deze show komt iedere zaterdagmiddag om 16:00 uur online, met de eerste aflevering deze zaterdag 3 juli. De afleveringen zullen ongeveer dertig minuten lang zijn.

DJ Turne draait af en toe zelf, maar soms ook met gasten. De afleveringen kunnen een bepaald thema aanhouden, maar dit hoeft niet altijd. Zo blijven de afleveringen altijd een verrassing.

De show wordt opgenomen bij DJ Turne zelf thuis in Amsterdam. De gasten die bij de afleveringen kunnen zijn hoeven niet per se DJ te zijn. Samen met Turne eten ze een hapje. Elke week wordt het weer uitkijken naar de volgende set van The Turnover.

De eerste aflevering komt dus aanstaande zaterdag 3 juli online om 16:00 met als eerste gast DJ Cutnice.

DJ Turne

DJ Turne is een gevestigde naam in de Nederlandse clubscene. Hij heeft in Paradiso gestaan en op Lowlands. Daarnaast stond hij voor de pandemie wekelijks op het technofestival Thuishaven. Toen afgelopen weekend de clubs weer opende heeft hij Club NYX in Amsterdam op z’n kop gezet. Als dat nog niet genoeg was, kan je elke vrijdagavond naar DJ Turne luisteren van 21:00 uur tot 00:00 uur op Sublime.

DJ Turne is al een bekende van Sneakerjagers. Hij heeft al drie sets op de Sneakerjagers Radio, de Back to Back to Back, 90s Week en de April Special. Ook heeft hij Tim Beumers een keer vervangen in De Grote Tim & Tom Sneaker Show. Naast DJ zijn is Turne namelijk ook gek van sneakers.

Turne is ook één van de gezichten die wij hebben gefotografeerd voor de Voices of Fashion expositie in het Centraal Museum Utrecht. Ben je hier nog niet heen geweest? Klik dan hier om kaartjes te kopen voor deze tentoonstelling. Deze tentoonstelling is nog te bezoeken tot en met 15 augustus 2021.

DJ Cutnice

DJ Cutnice, Miraldo Walden, uit Rotterdam is de eerste gast in The Turnover. Hij deelt dezelfde passies als DJ Turne, namelijk muziek en sneakers. Woei is zelfs een keertje bij de DJ thuis geweest voor een aflvering van Woei Kickin The Door.

Cutnice is al meer dan 35 jaar bezig met het draaien van muziek. Hij heeft op evenementen, feesten en festivals gestaan in zowel Nederland als het buitenland.

Miraldo is zoals eerder vermeld erg fan van sneakers. Op zijn Instagram plaatst hij regelmatig zijn nieuwste paartjes en zijn favoriete grails. Hij heeft voornamelijk Nike sneakers in bezit.


De eerste The Turnover is te bekijken en te beluisteren via Sneakerjagers Radio vanaf zaterdag 3 juli om 16:00. Wil je op de hoogte blijven van deze afleveringen? Volg ons dan op Instagram en houd onze nieuwspagina goed in de gaten. Zo ben je altijd op tijd voor de nieuwste The Turnover aflevering.