Skip to content
Newsfeed

The Sneaker Update – Sneakerjagers podcast Ep.9

16 augustus 2023 20:34
The Sneaker Update – Sneakerjagers podcast Ep.9

De negende aflevering van The Sneaker Update, een Sneakerjagers podcast, staat nu online. In de volgende aflevering vervangt Lotte (ik dus) voor de tweede keer Tom en bespreekt ze samen met Mats de laatste releases en nieuwsberichten uit de sneaker scene.

Deze week bespreekt het duo de YEEZY drop, bestaande uit verschillende Boost 350 V2 colorways en de comeback van de iconische Boost 700 ‘Waverunner’ colorway. Ook de Supreme Fall/Winter 2023 collectie wordt besproken, evenals de New Balance WRPD Runner release.

The Sneaker Update is de ultieme podcast voor sneakerliefhebbers. In de podcast bespreken Tommy Triggah (deze aflevering dus Lotte) en Mats de laatste updates uit de sneaker scene. Van unieke releases tot interessante verhalen achter sneaker designs – alles in één podcast.

De podcast is wekelijks te luisteren. Mocht je de vorige afleveringen gemist hebben, kun je deze op het Spotify-account terugluisteren. In de komende aflevering zien we Nike Air Max 1 releases voorbij komen en de release van de The Simpsons x adidas Stan Smith ‘Homer Simpson’.

Je kunt de negende aflevering van The Sneaker Update nu beluisteren op Spotify en Mixcloud. Tune in om op de hoogte te blijven van de laatste sneaker updates. Veel luisterplezier!