Skip to content
Newsfeed

The Sneaker Update – Sneakerjagers podcast Ep.8

9 augustus 2023 20:47
The Sneaker Update – Sneakerjagers podcast Ep.8

De nieuwe aflevering van The Sneaker Update, een Sneakerjagers podcast, staat nu online. In de volgende aflevering vervangt Lotte (ik dus) Tom en bespreekt ze samen met Mats de laatste releases en nieuwsberichten uit de sneaker scene.

Deze week bespreekt het duo de komst van Travis Scott’s signature sneaker en de release van het Union LA x Bephies Beauty Supply x Air Jordan ‘Summer of 96’ pack. Ook komen de releases van komende week voorbij, waaronder de Nike Air Max 1 ‘Chile 2.0’, Air Jordan 5 Retro SE ‘Burgundy’ en Nike Dunk Low WMNS ‘Cacao Wow’.

The Sneaker Update is de ultieme podcast voor sneakerliefhebbers. In de podcast bespreken Tommy Triggah (deze aflevering Lotte) en Mats de laatste updates uit de sneaker scene. Van unieke releases tot interessante verhalen achter sneaker designs – alles in één podcast.

De podcast is wekelijks te luisteren. Mocht je de vorige afleveringen gemist hebben, kun je deze op het Spotify-account terugluisteren. In de komende aflevering wordt Travis Scott’s laatste album ‘UTOPIA’ besproken en de rappers signature sneaker ‘Cut The Check’. Ook bespreekt het duo de updates rondom de verkoop van YEEZY en de verwachte samenwerking tussen Joe Freshgoods en New Balance.

Je kunt de achtste aflevering van The Sneaker Update nu beluisteren op Spotify en Mixcloud. Tune in om op de hoogte te blijven van de laatste sneaker updates. Veel luisterplezier!