Skip to content
Newsfeed

The Sneaker Update – Sneakerjagers podcast Ep.7

3 augustus 2023 08:23
The Sneaker Update – Sneakerjagers podcast Ep.7

Tune nu in op de nieuwste aflevering van de Sneakerjagers podcast: The Sneaker Update. In deze boeiende podcast houden hosts Mats en Tommy Triggah je op de hoogte van de nieuwste releases en nemen ze je mee op reis door de fascinerende wereld van sneakers.

Van nieuwe releases tot de indrukwekkende verhalen achter de ontwerpen en andere boeiende aspecten van de sneakercultuur, deze podcast is de perfecte manier om volledig up-to-date te blijven. Dus mis deze aflevering niet en geniet van een luisterervaring vol passie voor sneakers!

In de zevende aflevering van The Sneaker Update neemt Mats uitgebreid de verdere restock van YEEZY in augustus door. Daarnaast bespreekt hij alle details van SNKRS DAY dat plaatsvindt op 9 september 2023! Maar dat is nog niet alles, want verder zijn enkele releasedata van Air Max 1’s onthuld en mogen ook de verwachte releases niet ontbreken. Zo staan onder andere de Size? x Nike Air Max 1, AMBUSH x Nike Air More Uptempo ‘Limestone’ en PUMA Palermo OG ‘Silver Sky’ en ‘Light Mint’ op de agenda.

Wist je dat de podcast wekelijks te beluisteren is? Als je de vorige afleveringen hebt gemist, kun je ze altijd terugluisteren op ons Spotify-account. Maar tune nu eerst in op de zevende aflevering van The Sneaker Update, beschikbaar op zowel Spotify als Apple Music. Veel luisterplezier!