Skip to content
Newsfeed

The Sneaker Update – Sneakerjagers podcast Ep.5

13 juli 2023 10:42
The Sneaker Update – Sneakerjagers podcast Ep.5

De vijfde aflevering van de Sneakerjagers podcast, The Sneaker Update, is nu live! In deze podcast nemen hosts Mats en Tommy Triggah je mee in de bijzondere wereld van sneakers en brengen ze je op de hoogte van de nieuwste releases. Met The Sneaker Update blijf je iedere week up-to-date over alle ins en outs in de sneaker scene. Een must-listen voor iedere sneakerliefhebber!

The Sneaker Update is de ultieme podcast voor sneakerliefhebbers. In de podcast bespreken Tommy Triggah en Mats diverse onderwerpen die een grote rol spelen in de sneakercultuur. Ze praten niet alleen over nieuwe releases, maar ook over de verhalen achter de ontwerpen en andere interessante aspecten van de sneaker scene. Het is de perfecte manier om up-to-date te blijven en alles te weten te komen over de laatste ontwikkelingen in de sneakerwereld.

In de nieuwste aflevering bespreken Tommy en Mats uitgebreid de release van de A Ma Maniere Air Jordan 5 en delen ze alle details met jullie. Ze praten ook over de nieuwe samenwerking tussen Nike en Drake. En als kers op de taart, geven ze je een sneak peek van wat ons te wachten staat in week 28.

Vorige week zijn er niet één maar twee afleveringen online gekomen, met een speciale Breaking News episode. Weet je niet waar we het over hebben? Zorg er dan vooral voor dat je een kijkje neemt op het Sneakerjagers Spotify-kanaal. Dit nieuws wil je namelijk niet missen!

Je kunt nu naar de vijfde aflevering van The Sneaker Update luisteren op Spotify en Apple Music. Tune in om op de hoogte te blijven van de laatste sneaker updates. Veel luisterplezier!