Skip to content
Newsfeed

The Sneaker Update – Sneakerjagers podcast Ep. 24

30 november 2023 15:45
The Sneaker Update – Sneakerjagers podcast Ep. 24

Ben je een sneakerliefhebber die altijd up-to-date wil blijven met de nieuwste releases en updates in de spannende wereld van sneakers? Zo ja, dan is ‘The Sneaker Update‘ podcast precies wat je zoekt! In de nieuwste aflevering wordt Tom vervangen door Lotte en werpt ze samen met Mats een blik op aankomende sneaker releases, waaronder het Fenty x PUMA Creeper pack en de The Grinch x adidas Forum Low ‘Green’.

The Sneaker Update is dé podcast voor iedereen die op de hoogte wil blijven van alle ontwikkelingen in de sneakerwereld. In elke aflevering delen Mats en Tommy Triggah (deze aflevering Lotte) boeiende verhalen uit de scene. Van unieke sneakerreleases tot fascinerende anekdotes achter de ontwerpen, alles komt aan bod in deze wekelijkse podcast.

In deze week’s episode behandelen ze onder andere de nieuwste samenwerking tussen Joe Freshgoods en New Balance. Maar ook gaat het gerucht rondt dat voor het 20-jarig bestaan van Patta ze de Nike Air Max 1 SP ‘Chlorophyll’ gaan herintroduceren, waar natuurlijk over gesproken moet worden. En last but not least, bespreken ze de collab tussen Palace en UGG.

De podcast komt wekelijks met een nieuwe uitzending. Als je de voorgaande afleveringen hebt gemist, kun je deze beluisteren op het Sneakerjagers Spotify-account.


Luister nu naar de nieuwste aflevering van The Sneaker Update, beschikbaar op zowel Spotify als iTunes. Tune in om bij te blijven met de recentste sneaker updates.