Skip to content
Newsfeed

The Sneaker Update – Sneakerjagers podcast Ep.16

5 oktober 2023 17:09
The Sneaker Update – Sneakerjagers podcast Ep.16

Ben je een ware sneakerhead en wil je altijd up-to-date blijven van het meest recente nieuws in de sneakerwereld? De nieuwste aflevering van ‘The Sneaker Update‘ is nu beschikbaar op Spotify en zit vol met details over aankomende sneaker releases. In deze episode, gehost door niemand minder dan Mats en Tommy Triggah, duiken ze dieper in het Nike ‘Hangul Day’ pack en de Air Jordan 6 Retro ‘Aqua’.

The Sneaker Update is de podcast voor degenen die graag op de hoogte willen blijven van de meest recente ontwikkelingen in de wereld van sneakers. Mats en Tommy Triggah presenteren iedere week de meest opmerkelijke verhalen en updates uit de sneakerwereld. Of het nu gaat om exclusieve sneakerdrops, de verhalen achter iconische designs, of gewoon fascinerende sneakerfeitjes, je hoort het allemaal in deze podcast.

In deze gloednieuwe aflevering bespreken Tommy en Mats de langverwachte Nike By You Air Max 1 ’87. Daarnaast delen ze hun mening over de Supreme x Nike Courtposite en werpen ze een blik op de nieuwste samenwerking tussen JJJJound en New Balance.

Indien je de vorige uitzendingen hebt gemist, kun je deze terugluisteren op het Spotify-kanaal van Sneakerjagers. Vergeet niet om je te abonneren op onze podcast, zodat je nooit een enkele aflevering mist en altijd als eerste op de hoogte bent van het laatste nieuws in de wereld van sneakers.

Luister nu naar de nieuwste aflevering van The Sneaker Update, beschikbaar op zowel Spotify als iTunes.