Skip to content
Newsfeed

The Sneaker Update – Sneakerjagers podcast Ep.15

29 september 2023 09:58
The Sneaker Update – Sneakerjagers podcast Ep.15

De nieuwste aflevering van The Sneaker Update staat nu live op Spotify. In deze aflevering bespreken Mats en Tommy Triggah enkele aankomende sneaker releases. Zo werpen ze een blik op de Born x Raised x Nike Dunk Low en het Cali DeWitt x adidas Originals Campus 80s pack.

The Sneaker Update is de ideale podcast voor degenen die graag op de hoogte willen blijven van de meest recente ontwikkelingen in de wereld van sneakers. Mats en Tommy Triggah presenteren iedere week de meest opmerkelijke verhalen en updates uit de sneakerwereld. Of het nu gaat om unieke sneakerreleases, de achtergrondverhalen van bekende ontwerpen of simpelweg boeiende feiten over sneakers, je zult het allemaal horen in deze podcast.

In deze aflevering delen Tommy en Mats hun ervaringen van afgelopen weekend, toen ze namens adidas aanwezig waren bij Ajax – Feyenoord in de Amsterdam Arena. Bovendien bespreken ze de potentiële lancering van een nieuw Jordan-silhouet en werpen ze opnieuw een blik op de samenwerking tussen Stone Island en New Balance. Last but not least, duiken ze in de details van de Patta x FC Barcelona samenwerking.

Indien je de vorige uitzendingen hebt gemist, kun je deze terugluisteren op het Spotify-kanaal van Sneakerjagers. Vergeet niet om je te abonneren op de podcast, zodat je geen enkele aflevering hoeft te missen en altijd op de hoogte blijft van het meest recente nieuws uit de sneakerwereld.

Luister nu naar de nieuwste aflevering van The Sneaker Update, beschikbaar op zowel Spotify als iTunes.