Skip to content
Newsfeed

The Sneaker Update – Sneakerjagers podcast Ep.14

20 september 2023 20:24
The Sneaker Update – Sneakerjagers podcast Ep.14

De nieuwste aflevering van The Sneaker Update staat nu live op Spotify. In deze aflevering bespreken Mats en Tommy Triggah enkele aankomende sneaker releases. Ze werpen een blik op het A-COLD-WALL* x Nike Air Max Plus pack. Daarnaast gaan ze dieper in op de opvallende samenwerking tussen Noah en PUMA, met de Pro Star ‘White and Green’.

The Sneaker Update is de ultieme podcast voor iedereen die graag up-to-date wil blijven over de laatste ontwikkelingen en releases in de sneakerwereld. Mats en Tommy Triggah brengen wekelijks de meest opwindende verhalen en nieuwtjes uit de sneaker scene. Of het nu gaat om exclusieve sneaker drops, de verhalen achter beroemde ontwerpen, of gewoon interessante weetjes over sneakers, je hoort het allemaal in deze podcast.

In deze aflevering besteden ze aandacht aan de nieuwe samenwerking tussen Stone Island en New Balance, waarvan onlangs teaserbeelden zijn onthuld. Daarnaast bespreken ze uitgebreid de gloednieuwe Jordan line-up. En last but not least, duiken ze in de details van de terugkeer van de Tom Sachs’ General Purpose Shoe.

Als je de vorige afleveringen hebt gemist, kun je deze altijd terugluisteren op het Spotify-account van Sneakerjagers. Vergeet niet om je te abonneren op de podcast. Zo mis je nooit meer een aflevering en blijf je op de hoogte van het laatste nieuws in de sneakerwereld.


Luister nu naar de nieuwste aflevering van The Sneaker Update, beschikbaar op zowel Spotify als iTunes.