Skip to content
Newsfeed

The Sneaker Update – Sneakerjagers podcast Ep.13

13 september 2023 20:21
The Sneaker Update – Sneakerjagers podcast Ep.13

De nieuwste aflevering van The Sneaker Update, een podcast gepresenteerd door Mats en Tommy Triggah van Sneakerjagers, staat nu live op Spotify. In deze aflevering werpen ze een blik op aankomende sneaker releases, waaronder de Nike Air Footscape Woven ‘Black’ en de Nike Air Max 1 ‘Urawa’.

The Sneaker Update is de podcast voor iedereen die volledig op de hoogte wil blijven van de nieuwste releases en updates in de wereld van sneakers. In deze podcast delen Mats en Tommy Triggah van Sneakerjagers wekelijks de meest opmerkelijke verhalen uit de scene. Van unieke releases tot fascinerende anekdotes achter de ontwerpen – alles wordt besproken in deze enkele podcast.

In deze week’s episode behandelt het duo de terugkeer van de Nike Air Force 1 Low ‘Linen’. Daarnaast delen Tommy en Mats hun ervaringen van afgelopen weekend, toen ze aanwezig waren bij Nike SNKRS Day in Londen, en blikken ze kort terug op deze bijzondere dag. En last but not least, bespreken ze natuurlijk de opwindende release van de Fat Joe x Nike Air Force 1 Low ‘Terror Squad’.

De podcast komt wekelijks met een nieuwe uitzending. Als je de voorgaande afleveringen hebt gemist, kun je deze beluisteren op het Sneakerjagers Spotify-account.


Luister nu naar de nieuwste aflevering van The Sneaker Update, beschikbaar op zowel Spotify als iTunes. Tune in om bij te blijven met de recentste sneaker updates.