Skip to content
Newsfeed

The Sneaker Update – Sneakerjagers podcast Ep.11

30 augustus 2023 16:00
The Sneaker Update – Sneakerjagers podcast Ep.11

De nieuwe aflevering van The Sneaker Update, een Sneakerjagers podcast, staat online. In deze aflevering bespreken hosts Tommy Triggah en Mats de opkomende releases. De podcast is nu te beluisteren via verschillende streamingplatforms.

The Sneaker Update is de ideale podcast voor de sneakerliefhebber die op de hoogte wil blijven van elke release en alle nieuwsberichten uit de sneaker scene. In de podcast bespreken Sneakerjagers’ Mats en Tommy Triggah wekelijks de beste releases van de week. Van unieke releases tot interessante verhalen achter sneaker designs – alles in één podcast.

In de komende aflevering bespreekt het duo verschillende releases, waaronder de Nike Air Max Plus ‘F.C. Barcelona’ – By Patta en de Supreme x Nike SB Dunk ‘Rammelzee’. Daarnaast is ook de Air Max 1 weer een hot topic deze aflevering. In de komende week zien we ook verschillende New Balance releases voorbij komen.

De podcast is wekelijks te luisteren. Mocht je de vorige afleveringen gemist hebben, kun je deze op het Sneakerjagers Spotify-account terugluisteren.

Je kunt de volgende aflevering van The Sneaker Update nu beluisteren op Spotify en iTunes. Tune in om op de hoogte te blijven van de laatste sneaker updates.