Skip to content
Newsfeed

The Sneaker Update – Sneakerjagers podcast Ep.10

23 augustus 2023 16:30
The Sneaker Update – Sneakerjagers podcast Ep.10

Tommy is terug! In de volgende aflevering van The Sneaker Update, een Sneakerjagers podcast, bespreken Tommy Triggah en Mats de verwachte releases van de komende week. De podcast is nu te beluisteren via verschillende streamingplatforms.

Het welbekende duo is terug! In de komende aflevering van The Sneaker Update nemen Mats en Tommy je mee door alle releases van de komende week, met de Nike Air Max Plus ‘Marseille’, Aminé x New Balance 610 ‘Desert Palm’ en velen meer op de kalender. Ook wordt de comeback van de HUF x Nike Air Max 1 uitgebreid besproken.

The Sneaker Update is de ultieme podcast voor sneakerliefhebbers. In de podcast bespreken Tommy Triggah en Mats de laatste updates uit de sneaker scene. Van unieke releases tot interessante verhalen achter sneaker designs – alles in één podcast.

De podcast is wekelijks te luisteren. Mocht je de vorige afleveringen gemist hebben, kun je deze op het Spotify-account terugluisteren.

Je kunt de volgende aflevering van The Sneaker Update nu beluisteren op Spotify en iTunes. Tune in om op de hoogte te blijven van de laatste sneaker updates. Tune in!