Skip to content
Upcoming

The Simpsons x adidas Superstar ‘Squishee’

16 februari 2021 22:00
The Simpsons x adidas Superstar ‘Squishee’

De gele tekenfilm figuren gaan ondertussen al 30 seizoenen mee. Al heb je nog nooit een aflevering gezien, we kennen allemaal The Simpsons. adidas brengt meerdere sneakers uit, geïnspireerd op de serie. In dit blog gaan we het hebben over The Simpsons x adidas Superstar, geïnspireerd op de Squishee. Dit is de smoothie waar Bart Simpson verslaafd aan raakte.

In Januari 2021 dropte ook een adidas sneaker, geïnspireerd op The Simpsons. Deze stond geheel in het teken van ‘Krusty Burger’. De bekende burgerzaak uit de serie.

Dit keer zijn het de adidas Superstar en een adidas ZX 10000, die een samenwerking zien met de gele figuren. De Squishee, die wordt afgebeeld op de Superstar, komt uit (volgens fans) de beste aflevering ooit! We zijn dus niet verbaast dat dit drankje als inspiratie is gebruikt op het silhouet.

The Simpsons x adidas Superstar ‘Squishee’ | H05789

De adidas Superstar is een echt icoon en zal niet snel uit het straatbeeld verdwijnen. Ook dit keer zien we de kenmerkende rubberen ‘Shell-toe’ en ’three-stripes’ terug op de schoen. Zoals we al hebben benoemd, staat de Superstar dit keer in teken van de Squishee. Het bovenwerk van de sneaker is groen, net zoals de cup van het drankje. De details van de sneaker zijn oranje, wat gelijkstaat aan de details van het frozen drankje.

The Simpsons x adidas Superstar 'Squishee' | H05789

De neus en zool van de adidas sneaker heeft ook een tof detail. Deze heeft namelijk een iced-out look gekregen. Wat natuurlijk verwijst naar het frozen drankje. De ronde circle op het bovenwerk, was je waarschijnlijk ook niet ontgaan. Deze staat voor het ronde logo op de cup.

Op de lip staat ‘Kwik E Markt’, waar het drankje te krijgen is. De sneaker wordt afgemaakt met zwarte details.

The Simpsons X adidas Superstar 'Squishee'

H05789 · Prijs vanaf €75,-

Naar alle aanbieders

Een exacte release datum van The Simpsons x adidas Superstar ‘Squishee’ hebben we helaas nog niet. We verwachten dat de sneaker tegelijk dropt met The Simpsons x adidas ZX 10000, die ook te vinden is in de releasekalender. We houden je ook op de hoogte van drops en restocks via onze Instagram!

The Simpsons x adidas Superstar 'Squishee' | H05789
The Simpsons x adidas Superstar 'Squishee' | H05789